AcasăALERTAPrăpăd la Arad în urma unei furtuni; TIR-uri răsturnate de vânt pe...

Prăpăd la Arad în urma unei furtuni; TIR-uri răsturnate de vânt pe autostradă

Zeci de copaci rupți sau scoși din rădăcini, acoperișuri distruse și circulație îngreunată pe DN7 Arad-Deva, DN 69 Arad–Timișoara, dar și pe autostrada Arad-Timișoara unde două TIR-uri au fost pur și simplu răsturnate de vânt. Acestea sunt doar câteva dintre urmările furtunii de câteva minute care s-a abătut asupra județului.

Zece muncitori de la o fabrică din municipiul Arad, Leoni, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu diferite răni prin tăiere şi lovire după ce o uşa de sticlă a fost ruptă de vânt. De asemenea, la ieșirea din Arad, în perimetrul unei fabrici de amporă pentru construcții, vijelia a ridicând în aer baxuri cu amporă care fuseseră depozitate în curte și care au fost aruncate în câmp.

Furtuna a provocat și întreruperi în furnizarea energiei electrice în mai multe localități din județ, fiind semnalate zeci de telefoane la serviciile de urgență.

“În ultima ora, la serviciul unic de urgenţă 112 au existat circa 50-60 de apeluri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, citat de presa locală.

Pe DN 69 Arad-Timişoara un camion de 7,5 tone a fost luat de vânt şi aruncat într-un şanţ de la marginea carosabilului. Drumul care duce către Pădurea Ceala,la marginea municipiului Arad, a fost blocat de câteva zeci de copaci rupți și căzuți pe carosabil.  Pe autostrada Arad – Timişoara un TIR (la kilometrul 538) şi un microbuz de marfă (la 3 kilometri mai departe) s-au răsturnat, în zona sunt blocate benzile 1 şi 2 şi se circulă pe bandă de urgenţă. Din fericire nu sunt victime. Tot pe autostradă, dar și pe mai multe drumuri județene,  zeci de indicatoate rutiere au fost smulse de vânt.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc