AcasăPOLITICAPremierul ungar Viktor Orban face o vizită de două zile în Transilvania....

Premierul ungar Viktor Orban face o vizită de două zile în Transilvania. Va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România

Premierul ungar Viktor Orban face o vizită de două zile în Transilvania, la invitaţia UDMR, având programate întâlniri cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi. Cel mai important moment va fi inagurarea la Sânpaul, în județul Mureş, acelei mai mari fabrici de amestecuri de furaje din România

„La invitaţia UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, preşedintele FIDESZ soseşte într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din județul Mureş şi va vizita Academia de Hochei pe gheaţă din Cârţa  şi Centrul de Protecţie a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din judeţul Harghita”, anunţă Uniunea.

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor vor susţine o conferinţă de presă pe tema alegerilor europarlamentare, miercuri, 8 mai, ora 15.20, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR.

Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul începe la ora 9.30 şi este deschis pentru accesul presei.

După-amiaza, premierul va vizita Academia de Hochei a Ţinutului Secuiesc şi Centrul Metodologic.

Meciul de hochei de pe terenul din Cârţa va începe la ora 15:00 şi este deschis pentru accesul presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc