Acasă ADMINISTRATIE Primăria Deva se amendează singură pentru că nu a curătat gheaţa de...

Primăria Deva se amendează singură pentru că nu a curătat gheaţa de pe trotuar

Primăria Deva se va amenda singură pentru că pe trotuarul din faţa instituţiei nu a fost curăţat  la timp, între cei care au alunecat şi s-au lovit pe gheaţă numărându-se chiar vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

„Mi se pare normal să cureţi zăpada şi gheaţa din faţa casei tale sau a firmei tale. Chiar vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Ioan Rus, m-a tras de mânecă şi mi-a spus că a căzut pe gheaţă în faţa Primăriei. Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat. Îmi asum toate responsabilităţile şi cineva trebuie să răspundă pentru acest lucru”, a declarat  primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.

Oamenii sunt nemulţumiţi că trotuarele din oraş sunt acoperite de gheaţă, în ciuda faptului că au trecut două zile de la ultima ninsoare.

De aceea, primarul municipiului Deva a dispus un control al modului în care decurg operaţiunile de deszăpezire şi curăţare a străzilor din oraş, ţinând cont de situaţia meteorologică şi recentele avertizări de cod galben pentru ninsori.

El a spus că este în asentimentul oamenilor nemulţumiţi de modul cum au fost curăţate străzile municipiului, în urmă cu câteva zile, apreciind că cetăţenii „au dreptul” să aibă drumuri pe care să se poată circula în siguranţă, indiferent de condiţiile meteo.

O hotărâre a Consiliului Local din anul 2002 care prevede curăţarea trotuarelor de zăpadă şi de gheaţă de către proprietarii spaţiilor comerciale sau de asociaţiile de locatari, în faţa locurilor. Instituţiile, firmele şi asociaţiile de proprietari din Deva care nu se conformează actului normativ vor fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

Primarul a adăugat că în cazul în care nu se poate acoperi volumul de muncă, atunci se poate apela la lucrul cu deţinuţi de la Penitenciarul Bârcea Mare.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Cadourile devin plictisitoare? Iată 4 idei de cadouri de care soțul tău chiar se va bucura

Adesea, atunci când vine vorba de cadouri, este destul de simplu să alegi cadouri pentru femei, dar opțiunile sunt limitate în ceea...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: