AcasăSTIRIBIHORPrimavera Opera Bal, evenimentul monden al acestui week-end la Oradea

Primavera Opera Bal, evenimentul monden al acestui week-end la Oradea

După modelul marilor baluri vieneze, tinerii orădeni care îşi fac debutul în societate vor participa la defilări în creaţii haute couture pe muzică din arii celebre, interpretate de invitaţi lirici de renume, pe scena Teatrului Regina Maria din oraș.

Oradea Primavera Opera Bal, evenimentul monden al primaverii 2019, va avea loc pe data de 19 Aprilie în Sala Mare a Teatrului Regina Maria Oradea cu începere de la ora 19. Urmând tradiția evenimentelor cu același caracter de la Vienna, Paris sau Budapesta, Oradea Opera Primavera Bal va oferi și cadrul în care tineri orădeni își vor marca debutul în societate prin participarea la defilarea și dansul debutanților.

„Va fi o atmosferă elegantă, plină de rafinament, presărată cu arii şi duete de operă şi operetă, cum ar fi fragmente din „Carmen”, de G. Bizet, „Bărbierul din Sevilla”, de G. Rossini, „Tosca”, de G. Puccini, „Don Giovanni”, de W. A. Mozart, „Don Carlo”, de G. Verdi şi „Văduva veselă”, de F. Lehár. Gala va cuprinde şi valsuri şi polci de J. Strauss şi se va încheia cu celebrul „Brindisi” din „La Traviata””, arată un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Graziela Models şi Compania Artistică Ballint şi va aduce în oraşul de pe Criş nume sonore din lumea muzicii clasice, precum soprana Luisella de Pietro, tenorul Leonardo Gramegna şi basul Dante Roberto Muro din Italia, soprana Young Ju Kim din Coreea de Sud, mezzo soprana Gabriella Varvari – prim solista Operei Naţionale Române Timişoara, tenorul Alfredo Pascu prim solist al Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian Bucureşti. De asemenea, pe scena Teatrului orădean va urca şi Orchestra Opera Grup Project Cluj Napoca.

În cadrul show-ului manechinele Graziela Models vor prezenta creaţii vestimentare semnate de Diana Bartolf, blănuri de la Carolina Design, dar şi accesorii Enzo Bertini. Nu va lipsi, bineînţeles, bufetul suedez cu preparate culinare deosebite. Prezentatori vor fi Virgina Ritchie şi Horia Ballint, iar scenografia este realizată de Graţiela Gherman.

Biletele pot fi achiziţionate la agenţia Teatrului Regina Maria, având preţuri diferite, în funcţie de locul în sală: 70, 100, 120 şi 150 lei.

La eveniment ţinuta de gală este obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc