Acasă STIRI Programările pentru vaccinarea populației generale, imposibile

Programările pentru vaccinarea populației generale, imposibile

[ad_1]

Autoritățile centrale au anunțat, miercuri seara, că s-a dat startul programărilor pentru vaccinarea populației generale în localitățile în care incidența COVID-19 este de 4,5 la mia de locuitori. Numai că platforma de vaccinare administrată de STS nu permite programarea.

Fără programări pentru petroșăneni

Municipiul Petroșani este inclus în lista localităților în care coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat că din 15 martie începe vaccinarea populației generale. Este vorba despre localitățile în care incidența este de 4.5 la 1000 locuitori.

Două fluxuri de vaccinare sunt deschise la Spitalul de Urgență Petroșani pentru vaccinarea populației. Numai că, deși startul programărilor s-a dat miercuri seară după ora 18.00, platforma electronică de vaccinare nu poate fi folosită.

În aplicație s-a deblocat butonul pentru programare, însă pașii necesari programării se opresc aici. Beneficiarii nu pot alege un centru, și o dată pentru vaccinare, iar fluxurile de vaccinare de la SUP nici măcar nu apar în platforma de vaccinare.

Situația se prezintă la fel și în cursul dimineții de joi, la mai bine de 12 ore de la momentul în care ar fi trebuit ca populația din localitățile cu o rată ridicată de incidență ar fi trebuit să se poată programa pentru vaccinare.

Ba mai mult, până joi în jurul orei 10.30, centrul de vaccinare de la SUP nici nu apărea pe harta centrelor din România.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: