AcasăADMINISTRATIEProiectul bugetului de venituri și cheltuieli al Oradiei pentru acest an, publicat...

Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al Oradiei pentru acest an, publicat pentru consultare. Câți bani sunt alocați investițiilor în oraș

[ad_1]

Primăria Oradea a postat pe site-ul instituției „Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021″ pentru consultare publică.

Pentru acest an, proiectul de buget al municipiului Oradea este structurat astfel: la venituri – sunt estimate venituri în sumă de 2.020.858.980 lei; la cheltuieli – resursele au fost alocate pentru susţinerea cheltuielilor operaţionale cu funcţionarea instituţiilor şi serviciilor publice în sumă de 1.090.730.910 lei şi pentru cheltuielile cu investiţiile suma de 1.020.157.550 lei, reprezentând un total de cheltuieli de finanţat în valoare de 2.110.888.460 lei.

Veniturile bugetului consolidat înregistrează o creștere față de valorile realizate în anul precedent cu 52% pe fondul avansării execuției obiectivelor finanțate din fonduri nerambursabile, al accesării programului guvernamental dedicat sistemelor de termoficare și al fondului IID Termoficare, al sumelor din credite bancare estimate a fi trase în anul curent.

În anul 2021, s-a estimat o creștere a veniturilor proprii cu 16% față de încasările din anul precedent, ca rezultat în principal al creșterii sumelor încasate din Cota defalcată din impozitul pe venit cuvenită autorităților publice locale.

Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al Oradiei poate fi consultat AICI, iar anexele la proiect, AICI.

Propunerile, sugestiile și opiniile privitoare la acest proiect pot fi înaintate până în 26 martie pe email la adresa: primarie@oradea.ro, prin fax la nr. 0259/437.544, prin poștă pe adresa Primăriei municipiului Oradea, Piața Unirii, nr. 1, la Centrul de relații cu publicul – Primăria municipiului Oradea, Piața Unirii, nr. 1.

Materialele transmise primăriei vor purta mențiunea: „Recomandare privind Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021″.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc