Acasă STIRI CLUJ ”Regina Maria” a inaugurat la Cluj un spital multidisciplinar, după o investiţie...

”Regina Maria” a inaugurat la Cluj un spital multidisciplinar, după o investiţie de 18 milioane de euro

Rețeaua privată de sănătate ”Regina Maria” a inaugurat, miercuri, la Cluj, un spital multidisciplinar, printr-o investiţie de 18 milioane de euro, la care se vor adăuga alte două milioane de euro în cursul anului viitor. Primul spital privat cu servicii integrate din Cluj se va deschide pentru publicul larg la începutul anului viitor.

Noul spital, primul privat cu servicii integrate din Cluj Napoca, are o suprafaţă de 7.000 mp, cu 148 de paturi, iar printre altele dispune şi de 60 locuri de parcare subterane. 

“Îmi dau seama la bătrâneţe că nu am ales să-mi trăiesc viaţa unde trebuia. (…) Tratăm adulţi, copii şi am discutat că baza relaţiei dintre medic şi pacient va fi aceea care înseamnă respectul reciproc, încrederea şi demnitatea pe care trebuie s-o aibă fiecare, şi medic, şi pacient”, a declarat directorul medical al noului spital, Constantin Ciuce.

“Mă bucur foarte mult să fiu astăzi în Cluj, este un vis îndeplinit la 10 ani de când suntem în Cluj şi, pentru noi, anul acesta este unul foarte important, pentru că am sărbătorit 100 de ani de România, dar şi pentru că am sărbătorit 10 ani de când suntem prezenţi în Cluj (…) E un mix, oferim tehnologie de ultimă generaţie, oferim condiţii extraordinare de cazare, salon VIP, de exemplu şi avem o echipă extraordinară, profesionistă. N-aş face diferenţa faţă de spitalele de stat, ci credem că suntem o alternativă pentru specialităţile medicale pe care ne concentrăm şi că putem să convingem pacienţii români care acum se duc în străinătate să vină să se opereze în acest spital”, a declarat managerul general al Reţelei Private Regina Maria, Fady Chreih.

De asemenea, fondatorul reţelei private, Dr Wargha Enayati, a declarat că noul spital are o semnificaţie aparte pentru el, pentru că la Cluj a studiat medicina.

“Mă bucur că azi se deschide Spitalul de la Cluj, pentru mine este o continuare firească a dezvoltării reţelei, dar, în plus pentru mine, acum, chiar dacă nu mai sunt decât fondatorul acestei reţele medicale care a pornit acum 20 de ani, această zi are şi o semnificaţie sentimentală. La Cluj am făcut Facultatea de Medicină, la Cluj a fost prima clinică din afara Bucureştiului pe care am achiziţionat-o în 2007, la Cluj medicina se poate face cu performanţă şi în condiţii excelente, la Cluj sunt profesorii şi prietenii mei!”, a spus Wargha Enayati.

În Cluj, reţeaua Regina Maria are 423 de angajaţi, 650.000 de servicii medicale accesate în 2018, şi o creştere cu 42% a cifrei de afaceri, faţă de anul 2017. Operatorul reuneşte peste 4.600 de angajaţi şi colaboratori în cele 40 de locuri proprii din Bucureşti şi din ţară. Această reţea privată deserveşte peste 2,2 milioane de pacienţi, dispune de patru spitale, trei centre cu spitalizare de zi, două maternităţi, opt campusuri medicale, 11 centre de imagistică, 20 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 180 de policlinici partenere în ţară.

Sursa: Agerpres

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Îți plac sporturile de iarnă? Află cum poți să nu te expui riscurilor accidentelor pe pârtie!

Sporturile de iarnă reprezintă unele dintre cele mai plăcute activități din sezonul rece, iar un cer albastru, soarele și cele mai bune...

3 industrii care au prosperat pe timpul pandemiei

Pandemia cauzata de noul coronavirus SARS-CoV-2 a afectat economiile tuturor tarilor din intreaga lume. Multe industrii au avut de suferit, iar numarul...

Top 3 idei de a folosi culoarea albastră în iluminatul exterior al casei

Iluminatul exterior al casei tale îi poate schimba complet aspectul, în funcție de ce corpuri de iluminat alegi și de cromatica pe...

Cum să ai o casă confortabilă în timpul iernii. Ponturi pentru un sezon rece fără griji!

Sezonul rece este cel mai dificil pentru locuințe, de multe ori existând probleme cu încălzirea, umezeala, apa caldă sau chiar cu teribilul...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: