Acasă STIRI CARAS-SEVERIN Remus Borza: Ar trebui să concediem cu 1 octombrie 200 de angajați...

Remus Borza: Ar trebui să concediem cu 1 octombrie 200 de angajați de la UCM

Administratorul judicira al UCM Reșița, Remus Borza, a declarat că fondul de salarii al unității este prea mare, iar UCM a lucrat pe pierdere în ultimele șase luni. Pentru a stabiliza lucrurile este nevoie ca numărul angajaților să fie diminuat, cei aproape 1600 de salariați din prezent urmând a fi evaluați și o parte disponibilizați. 

 

Remus Borza, administratorul firmei de insolvență Euro Insol și administrator judiciar al UCM Reșița spune că este  inadmisibil ca la o societate de talia UCM fondul de salarii să fie aproape egal cu cifra de afaceri, Borza recunoscând însă că asta nu este vina salariaților.

Ca să avem peste 2 ani de zile 2.500 de salariați ar trebui să concediem cu 1 octombrie 200 de angajați. Sigur, nu e neapărat o condiționalitate, dar este evident. Suntem cu 1.000 de salariați în șomaj tehnic, dar gradul de încărcare pe fiecare salariat în parte este departe de a asigura funcționarea în parametri funcționali ai companiei.  a declarat Remus Borza.

Declarațiile lui Borza nu au rămas fără ecou. Liderul de sindicat, Jivomir Tovladiac, a declarat că este surprins de modul total neelegant prin care administratorul judicar a ales să facă un astfel de anunț, fără consultarea în prealabil a sindicatului din UCM. Tovladiac a spus că o abordare preum cea a lui Borza nu este una a unui manager care se crede de performanță, iar sindicaliștii vor hotărî în perioada care urmează ce fel de măsuri vor lua pentreu a forța găsirea unor alternative care să nu permită pierderea a câtorva sute de locuri de muncă.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: