Acasă NAȚIONAL Renault Megane este Mașina Anului 2017 în România

Renault Megane este Mașina Anului 2017 în România

Modelul Renault Megane a câştigat titlul Maşina Anului 2017 în România acordat de un juriu al Asociaţiei Presei Auto din România (APAR).

Maşina a câştigat disputa celor şapte modele finaliste cu un total de 206 puncte, după cum anunţă site-ul de specialitate autoexpert.ro, fiind urmată, la doar la doar 6 puncte de modelul Peugeot 3008, respectiv de Alfa Romeo Giulia, cu 122 de puncte.

Anul acesta, “Maşina Anului în România”, organizată de Asociaţia Presei Auto din România, a ajuns la cea de-a 18-a ediţie. Cele şapte modele finaliste au fost selectate în prealabil de juriul competiţiei format din 16 membri din toate mediile de comunicare, dintre cele 16 modele eligibile conform criteriilor competiţiei.

Cele şapte finaliste ale concursului au fost: Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Kia Sportage, Peugeot 3008, Renault Megane, Suzuki SX4 şi Volkswagen Tiguan.

“Câştigarea titlului de Maşina Anului 2017 în România ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp. Ne bucurăm că un juriu format din experţi auto a testat şi a decis în favoarea modelului Megane, cel care inglobează cea mai nouă tehnologie Renault şi care a convins deopotrivă şi clienţii din România”, a declarat Ionut Gheorghe – Director Marketing Dacia&Renault.

Programul de testare şi jurizare a celor şapte modele finaliste a inclus atât deplasarea pe drumurile publice, cât şi teste specifice de manevrabilitate şi confort organizate pe pista Academiei Titi Aur. Juriul a avut astfel posibilitatea de a testa – într-un mod extensiv atât în condiţii de trafic pe drumuri naţionale cât şi într-un mediu specific – toate capacităţile maşinilor din competiţie.

“Am avut pentru prima dată după mulţi ani  o concurenţă acerbă între cele şapte modele finaliste, toate extrem de importante pentru piaţa românească. Două dintre acestea au polarizat atenţia juriului Peugeot 3008 şi Renault Megane, care a şi devenit Maşina Anului 2017 în România. A fost un juriu numerous şi din acest motiv relevant, din multe medii ceea ce demostrează că “Maşina Anului” este un concept viabil care se bucură de cea mai mare audienţă în rândul românilor”  a precizat Dan Vardie, preşedintele comitetului de organizare al MAIR şi preşedinte fondator al APAR.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Top 3 alegeri excepționale pe care să le faci pentru bucătăria ta modernă

Atunci când vine vorba de amenajat bucătăria, cu siguranță îți dorești cele mai moderne, frumoase și calitative lucruri. După ce te-ai decis...

Iată 3 piese vestimentare care NU trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat toamna aceasta!

Odată cu venirea sezonului rece, este și momentul să-ți reînnoiești garderoba. Există câteva piese esențiale, de care nu te poți lipsi toamna....

Știai de ce ai nevoie pentru a naviga pe ambarcațiuni cu vele sau motor?

Navigația a însoțit umanitatea încă de la începuturile ei timide. Omul a fost fascinat, uneori, nevoit, alteori, curios, să străbată întinderile de...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: