Acasă STIRI Șapte decese de COVID-19 raportate joi în județul Hunedoara

Șapte decese de COVID-19 raportate joi în județul Hunedoara

[ad_1]

Numărul hunedorenilor răpuși de COVID-19 crește de la o zi la alta. Sunt, de la începutul pandemiei, peste 800 de locuitori ai județului în dreptul cărora la deces scrie infecție cu SARS CoV-2.

Medie de 5 decese pe zi

Directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, spune că media deceselor cauzare de COVID-19 în ultimele două săptămâni de zile este de 5 pe zi.

În ultimele 14 zile au fost înregistrate 67 de decese. Numai joi, la nivelul județului Hunedoara au fost raportate 7 decese cauzate de COVID-19. Vineri, până la ora 14.00, erau  două decese.

De la începutul pandemiei de COVID-19, în martie anul trecut, 827 de hunedoreni și-au pierdut viața în urma infecției cu SARS CoV-2.

Situație agravantă la ATI

Media crescută a deceselor este reflectată și de cazurile tot mai grave care au nevoie de îngrijire în secțiile de terapie intensivă.

La nivelul județului, numărul celor care așteaptă un loc la ATI este mai mare decât cel al paturilor disponibile în secțiile de terapie intensivă.

În Hunedoara sunt 29 de paturi ATI destinate pacienților diagnosticați cu COVID-19. Miercuri, pe lista de așteptare se aflau alți 34 de pacienți care ar fi avut nevoie de tratament medical pe ATI, dar pentru care nu erau locuri disponibile. Iar transferurile în alte județe sunt și ele imposibile, din cauza faptului că situația este cam aceeași la nivelul întregii țări.

 

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Abia te-ai întors din vacanță, dar nu te simți pregătit să înfrunți stresul de la job? Iată 3 trucuri pentru a te readapta vieții...

Vacanța de vară s-a terminat, dar tu poate că n-ai starea necesară ca să te întorci rapid la job. Mintea îți este...

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: