AcasăSPORTŞapte zile până la primul joc oficial al anului

Şapte zile până la primul joc oficial al anului

_MG_9786 

Formaţia antrenată de Melinda Toth se pregăteşte de zor pentru reluarea campionatului. Devencele vor întâlni la finele săptămânii, „U” Jolidon Cluj într-o „dublă” amicală, ultima înaintea primei partide oficiale a anului, cu Universitatea Reşiţa.

A doua jumătate a campionatului începe mai repede pentru Cetate, gruparea susţinută financiar de Marian Muntean având programat jocul cu numărul 14, miercuri, 30 ianuarie, pe teren propriu. Până la primul joc oficial din 2013, Bardac şi compania îşi vor măsura forţele cu ocupanta locului patru din Liga Naţională, „U” Jolidon Cluj, echipă cu care s-a mai duelat în această lună, în două rânduri, în deplasare, Cetate pierzând în ambele rânduri. „Am jucat patru meciuri de verificare cu SCM Craivoa şi „U” Jolidon” şi le-am pierdut pe toate. A fost însă bine că ne-am măsurat forţele cu două echipe de primă ligă, chiar dacă nivelul de acolo a scăzut drastic în ultima perioadă. înaintea meciului cu Reşiţa avem programată o revanşă cu clujencele, aici, la Deva”, a spus patronul Cetăţii, Marian Muntean.

Devencele vor înfrunta trupa condusă de Gheorghe Covaciu, prima dată, mâine, de la ora 17.30 şi mai apoi, sâmbătă, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor din Deva. Omul care finanţează clubul de la poalele cetăţii spune că nu are nici un fel de emoţii pentru returul Diviziei B şi crede că echipa sa va câştiga toate partidele. „La nivelul acesta nu mai poţi avea emoţii. Testul cel mai dificil, dacă vreţi, va fi cu HCM II Baia Mare, dar le vom arăta că eşecul din Maramureş a fost pur întâmplător”, a mai adăugat Muntean. Acesta a mai precizat că se va baza exact pe acelaşi nucleu şi în retur şi că transferurile vor veni doar din vară. „Atunci vom întări lotul pentru revenirea în Liga Naţională. Sincer, cred că mă voi orienta pe a aduce jucătoare din străinătate, pentru că, momentan, nu sunt mai mult de 5-6 jucătoare autohtone, libere de contract, pe care să le poţi aduce la Deva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc