Acasă STIRI Scade incidența la Petroșani - Gazeta de dimineata

Scade incidența la Petroșani – Gazeta de dimineata

[ad_1]

Rata de infectare cu SARS CoV-2 în municipiul Petroșani a scăzut de luni până marți. Rămâne însă cea mai ridicată la nivelul zonei urbane din județului Hunedoara.

Incidența, în scădere

Datele analizate marți de Direcția de Sănătate Publică Hunedoara arată o scădere a incidenței COVID în municipiul Petroșani. Dacă luni era o incidență de 4,89 la mie la Petroșani, marți aceasta a scăzut până la 4,28/1000 locuitori.  Luni erau, în Petroșani, 198 de locuitori cu COVID-19, iar marți numărul acestora a scăzut până la 173. Trebuie menționat că incidența se face raportându-se la cazurile active în ultimele 14 zile.

În alte două localități din Valea Jiului, incidența se menține la peste 3 la mia de locuitori, ceea ce face ca și Petrila și Vulcanul să fie în scenariul roșu. La Vulcan, rata de incidență raportată marți este de 3,74 la mie, iar la Petrila 3.10.

Aninoasa are o incidență de 2,70 la mia de locuitori,  în municipiul Lupeni rata de incidență este de 2,32 la 1000 locuitori, iar în orașul Uricani de 0,65.

Turdaș a scăpat de carantinare

Cea mai mare incidență în județ era, luni, la Turdaș -6,86 la 1000 locuitori. Marți, incidența în această localitate a scăzut la 4,12 la mia de locuitori,  șase dintre cei 15 localnici pozitivi la COVID-19 ieșind din evidențele DSP Hunedoara.

Și la nivel de județ rata de incidență a COVID-19 este în scădere. De la 2,8 în cursul zilei de luni, la 2,65 conform raportării de marți.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: