Acasă STIRI Semestrul al doilea la Universitatea din Alba Iulia începe în sistem hibrid....

Semestrul al doilea la Universitatea din Alba Iulia începe în sistem hibrid. Se așteaptă votul Senatului și avizul DSP Alba


Studenții și masteranzii Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor începe semestrul al II-lea, în sistem hibrid.

Mai exact, conducerea a transmis spre consultarea Senatului UAB și a DSP Alba, hotărârea ca semestrul al doilea al anului universitar 2020-2021 să debuteze conform scenariului 2 – în sistem mixt.

În funcție de specificul programelor de studiu și de capacitatea de a implementa eficient toate procedurile privind asigurarea protecției și a siguranței sanitare, studenții și masteranzii UAB, în funcție de specializarea pe care o urmează, vor participa în sistem mixt la activitățile didactice.

Astfel, majoritatea programelor de licență și de masterat își vor continua activitatea în sistem online, respectiv cursuri, seminarii, cursuri practice și laboratoare, cu excepția specializărilor la care prezența fizică la activitățile de tip laborator și cu aplicabilitate practică este absolut necesară pentru a dobândi abilitățile și competențele vizate, se arată într-un comunicat al UAB.

Astfel, la Facultatea de Științe Exacte și Inginerești primele 4 săptămâni, între 22 februarie și 22 martie, sunt exclusiv online.

Activitățile didactice care impun abordarea față în față, respectiv laboratoare, proiecte și altele le puteți vedea mai jos.

 

La Facultatea de Drept și Științe Sociale, Departamentul de Educație Fizică și Sport, activitățile didactice care impun abordarea față în față le puteți vedea mai jos:

De asemenea, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, Departamentul de Teologie Ortodoxă și Muzică Religioasă, activitățile didactice față în față sunt următoarele:

La Facultatea de Istorie și Filosofie, dar și la Facultatea de Științe Economice, toate activitățile, la toate programele de Licență și de Masterat, debutează în format exclusiv online.

Reprezentanții UAB au dat asigurări că există circuite standard, iar aplicarea normelor sanitare specifice se respectă în întregul campus universitar, precum și distanțarea recomandată în sălile de curs și în laboratoare.

De asemenea, imediat ce situația epidemiologică va permite întoarcerea în siguranță a tuturor studenților în sălile de curs, UAB va reveni la scenariul 1.

Studenții sunt rugați să urmărească zilnic informațiile de pe site-ul universității, urmând să fie informați cu privire la orarul activităților online și, în cazul programelor care vor desfășura și anumite activități față în față, asupra condițiilor și a programului de revenire în laboratoare. Informații vor fi disponibile pe site-ul fiecărei facultăți.

 

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

2.830 cazuri COVID confirmate în România în ultimele 24 de ore. 63 decese noi, 1006 pacienți la ATI. Date oficiale, 28 februarie

Au fost raportate  noi cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore, la nivel național, potrivit datelor transmise duminică, 28 februarie, de Grupul...

ALBA: 47 cazuri COVID înregistrate în ultimele 24 de ore. Crește din nou incidența la Alba Iulia. Situația pe localități

În ultimele 24 de ore, în județul Alba au fost înregistrate 47 de cazuri noi COVID-19, potrivit datelor transmise de DSP Alba, duminică,...

LIVE VIDEO: 236 de ani de la Martiriul lui Horea, Cloșca și Crișan. Eroii Răscoalei din 1784, comemorați la Alba Iulia

Ziua Protecţiei Civile sau Ziua Apărării Civile este sărbătorită în fiecare an la 28 februarie. În 2021, se împlinesc 88 de ani de...

Extinderea Ambulatoriului la Spitalul Municipal Blaj. Contractul de peste 12 milioane lei a fost semnat. Când încep lucrările

În această perioadă, în județul Alba sunt vacante mai multe posturi în instituții publice. Candidații interesați de ocuparea acestora trebuie să îndeplinească unele...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: