AcasăADVERTORIALSfaturi de design interior: Cum să-ți decorezi casa cu gust în 3...

Sfaturi de design interior: Cum să-ți decorezi casa cu gust în 3 pași simpli?

Casa reprezinta oglinda ta. Este necesar sa stii sa iti pui amprenta asupra designului interior, pentru ca aceasta sa arate exact asa cum ti-ai imaginat-o. Daca iti doresti sa decorezi camerele tale preferate, trebuie sa tii cont de mici indicatii, astfel incat locuinta ta sa aiba aspectul visurilor tale.

Tips&Tricks pentru a avea o locuinta de vis, amenajata in stilul propriu!

  1. Plaseaza covoare in toate incaperile

Covoarele sunt piesa de rezistenta intr-o incapere, acaparand atentia oricui, prin frumusetea si unicitatea lor. In special in sezonul rece, toata lumea tanjeste dupa un plus de caldura in casa, mai ales daca in locuinta exista copii mici, care isi petrec mare parte din timp jucandu-se pe covor. De aceea, este extrem de important ca in fiecare camera din locuinta sa existe cel putin un covor. Daca iti doresti o incapere calduroasa si primitoare, opteaza pentru covoare pentru interior de la Homelux, care sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie. Acestea sunt si foarte practice intr-o locuinta, prin prisma faptului ca sunt aderente și cu ajutorul lor poti evita anumite incidente nedorite – multe suprafete sunt alunecoase si destul de periculoase. Pe langa acest aspect, specialistii au demonstrat faptul ca prezenta unui covor intr-o incapere asigura un aer mai curat in aceasta, pentru ca retine praful. Daca este curatat periodic si corespunzator, este recomandat in fiecare camera din casa ta.

  1. Alege sa decorezi peretii cu tablouri, poze sau postere

Intotdeauna detaliile mici au facut diferenta, mai ales in ceea ce priveste designul interior, astfel ca ai nevoie de anumite obiecte care sa se evidentieze extrem de usor si care sa aduca un plus de frumusete casei tale. De aceea, este necesar sa nu neglijezi peretii. Ei constituie o parte importanta din locuinta ta si sunt observati imediat de catre invitatii tai sau oricine iti trece pragul. Asezarea tablourilor este foarte importanta. Acestea nu pot fi plasate la intamplare, asa ca alege cu grija si atentie locul unde le vei agata. Daca nu esti un mare admirator al tablourilor, poti opta pentru poze inramate, postere cu filme, seriale sau cantareti, daca esti o fire mai copilaroasa sau rebela.

  1. Plaseaza lumini ambientale si plante decorative

Frumusetea unei locuinte consta in simplitate si eleganta, astfel ca trebuie sa acorzi o atentie deosebita lucrurilor fine. Daca iti doresti o casa primitoare, plantele sau florile vor face acest lucru posibil – orice incapere capata viata si culoare. Indiferent daca optezi pentru flori artificale sau naturale, plaseaza mici ghivece in camere, cum ar fi in bucatarie sau living. Pe langa acestea, poti alege si lumini ambientale, care sa iti infrumuseteze mici zone cheie din casa – locul de citit sau cel de baut cafeaua. Acestea iti ofera o atmosfera feerica si te ajuta sa te bucuri de linistea si confortul unei locuinte primitoare.

In concluzie, daca iti doresti o modificare a casei, o imbunatatire in ceea ce priveste amenajarea ei, tine cont de mici sfaturi care sa te ajute sa iti decorezi locuinta cu gust, foarte facil si intr-un timp foarte scurt. In felul acesta, vei capata casa visurilor tale, cu un minim de efort. 

Sursa foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc