AcasăADMINISTRATIEŞi la Reşiţa s-a dat startul plantărilor de primăvară

Şi la Reşiţa s-a dat startul plantărilor de primăvară

Venirea primăverii a pus la treabă administraţia din aproape toate oraşele din vest. Reşiţa nu face excepţie, iar în prezent câteva sute de arbori şi arbuşti ornamentali au început să fie plantaţi în oraş.

420 de arbori din specii precum  arţar, cireş, salcâm japonez, corcoduş negru şi tei vor fi plantaţi în zilele următoare în tot oraşul. De asemenea, în rondurile amenajate în municipiu sunt plantate panseluţe. Municipiul Reşiţa este în prezent unul dintre puţinele din vestul ţării care respectă cerinţele Uniunii Europene în ceea ce priveşte zonele verzi, cu 35 de metri pătraţi pe ca de locuitor, UE solicitând un minimum de 24 de metri pătraţi de verdeaţă pentru fiecare locuitor. Cu toate acestea, municipalitatea este decisă ca lucrurile să nu rămână doar la acest nivel, aşa că şi în acestă primăvară continuă cu planatarea de pomi şi arbuşti ornamentali.

 Din păcate, reşiţenii recunosc că sunt destule cazuri în care pomii plantaţi în anii trecuţi au fost rupţi sau furaţi, primăria numărând aproape 100 de astfel de situaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc