AcasăADVERTORIALSingurele 3 LUCRURI pe care trebuie să le știi pentru a impresiona...

Singurele 3 LUCRURI pe care trebuie să le știi pentru a impresiona o fată! Află-le ACUM!

Deci ți s-a pus pata pe o fată frumoasă, inteligentă și cu multe calități. Ar putea fi ea aleasa, dar nu pare să fie atrasă de tine. Ce este de făcut? Ei bine, ai putea încerca să o impresionezi. Bineînțeles, nu toate femeile sunt la fel, și ce funcționează pentru una dintre ele, ar putea să nu facă nimic în cazul alteia. Din fericire, există câteva lucruri care atrag atenția celor mai multe femei, astfel că ai mai multe șanse să o atragi. Îți vom prezenta 3 lucruri care, dacă le pui în practică, te vor face mai interesant. 

Da, se va bucura că are posibilitatea de a purta o conversație cu tine. Iată ce ai de făcut:

Îmbunătățește-ți abilitățile de comunicare

Inițiativa! Asta le impresionează pe majoritatea femeilor. Nu știm dacă ai observat, dar femeilor le convine să nu fie ele cele care inițiază discuția. În plus, dacă ești tu cel care inițiază dialogul, ai mai mult control asupra conversației. Atunci când o femeie te abordează, deja ești la un examen, trebuie să dovedești de ce ești în stare. Dacă o abordezi tu însă, ai control asupra discuției și asupra direcției pe care o va lua aceasta. 

Evită replicile de agățat. Nicio femeie nu vrea să se simtă „agățată”, dar toate se simt bine atunci când un bărbat le angajează într-o discuție inteligentă. Le vei impresiona dacă vor auzi de la tine informații pe care nu le știau, dacă vorbești cu încredere, dar și dacă taci. Femeile adoră să fie ascultate, așa că pune întrebări, ascultă răspunsul și fă o remarcă apreciativă dacă este cazul. De asemenea, nu uita de simțul umorului. Dacă faci glume cu bun gust și cu măsură, femeile vor percepe asta ca pe un semn de inteligență și, cu siguranță, le vei lăsa o impresie bună. 

Antrenează-ți memoria și fii atent la detalii

Acestea două merg mână în mână. Adevărul este că, oricât de independente ar vrea femeile să fie considerate, aproape toate se simt măgulite și sunt efectiv impresionate când o altă persoană remarcă și ține minte detalii despre preferințele lor. Dacă ești atent la ce spune, poți afla indirect ce îi place, care e aroma preferată de înghețată, care este floarea preferată, filmul preferat etc. 

După ce ai memorat aceste detalii e timpul să treci la acțiune. Cu următoarea ocazie în care sunteți împreună oferă-i un cadou mic, comandă singur aroma ei preferată de înghețată, trimite-i un buchet cu florile favorite, sau cumpără-i o copie a filmului favorit. Este un mod subtil de a-i da de înțeles respectivei că o placi, că te gândești la ea, că îți dorești să îi fie bine și să îi aduci bucurie. Ori asta, este exact ce își dorește orice femeie. 

Fii atent la aspectul tău exterior

Nu, nu trebuie să fii la modă și nu trebuie să fii numai mușchi. Nu asta le interesează pe femei de fapt. Tot ce trebuie să faci este să arăți că ești îngrijit, curat, atent la modul în care te îmbraci și că știi să îți porți de grijă. Femeile apreciază bărbații independenți, dar dacă ești mereu îmbrăcat în trening, ai pantofi murdari și miroși urât, vei da impresia că ai nevoie de o menajeră, nu de o iubită. 

Cel mai simplu este să abordezi un stil smart-casual. Ai putea să îți cumperi câteva cămăși de bărbați elegante pe care să le asortezi cu o pereche de pantaloni chino. Ai grijă să ai pieptănătura îngrijită, să miroși bine și să afișezi un zâmbet larg și frumos. Asta o va impresiona cu siguranță!

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute să o impresionezi pe fata care ți-a furat inima. Mult succes! 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc