AcasăALERTAȘOC PE INTERNET!!! Cea mai mare rețea socială, Facebook, a căzut definitiv!...

ȘOC PE INTERNET!!! Cea mai mare rețea socială, Facebook, a căzut definitiv! Conturile voastre în pericol!

Șoc în rândul celor peste 1 miliard de utilizatori ai celei mai mari rețele sociale, Facebook, după ce în cursul acestei nopți hackerii din rândul organizației Anonymus au spart serverele și au șters definitiv sute de milioane de conturi. Administratorii rețelei au declarat imediat că organizația care a premeditat atacul este imposibil de oprit, anvergura acestuia și modul în care au acționat luând prin surprindere pe toată lumea. Se pare că hackerii au reușit până în prezent să șteargă definitiv conturile a câteva sute de milioane de utilizatori locați mai ales în USA, Canada, Mexic și China.

Atacul nu poate fi oprit ! Nu reușim în niciun fel să stopăm acest act fără precedent. Conturile a sute de milioane de utilizatori sunt definitiv pierdute. Se pare că țările europene sunt următoarele unde utilizatorii vor rămâne fără conturi Facebook. Dacă mai aveți încă funcțional contul, vă sfătuitm să salvați tot ce se poate. Este probabil ultima șansă. Conturile voatre vor fi șterse definitiv, a spus John Francks, șeful securității informatice de la Facebook.

Se pare că singura șansă pentru utilizatorii români de Facebook de a scăpa de acest adevărat pogrom informatic este să își închidă urgent computerele și să stea cuminți până când va trece ziua de 1 aprilie. Poate că vor avea noroc. stiridinvest.ro este alături de voi. Verificați repede contul de Facebook și distribuiți acest mesaj cât mai urgent. Salvați ce se mai poate !!!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc