Acasă avram iancu Sportivul hunedorean Avram Iancu se pregăteşte de un nou record mondial. Va...

Sportivul hunedorean Avram Iancu se pregăteşte de un nou record mondial. Va înota continuu pe Lacul Balaton trei zile şi trei nopţi


Sportivul hunedorean Avram Iancu, devenit celebru după ce a traversat înot Canalul Mânecii şi a parcurs traseul Dunării de la izvoare şi până la vărsare, a anunțat joi că încearcă să stabilească un nou record mondial la înot de anduranță.

Bibliotecarul din Petroşani şi-a propus să realizeze cel mai lung înot după durata de timp, în curent neutru. Actualul record este de 67 de ore și 16 minute. Prin dubla traversare a Lacului Balaton, va înota continuu trei zile și trei nopți, 150 de kilometri.

Avram Iancu spune că va dedica acest record Nadiei Comăneci, pentru a marca împlinirea a 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii mondiale obţinută de gimnasta română.

„Anul acesta se împlinesc 45 de ani de la primul zece al Nadiei Comăneci în istoria gimnasticii mondiale. Anul acesta împlinesc și eu 45 de ani. Adică atunci când Nadia realiza minunea lumii eu am deschis ochii. Dumnezeu aliniază în așa fel astrele încât ca eu să mă nasc într-o zi de 18. Exact, Nadia a obținut primul 10 tot într-o dată de 18 (iulie). Nadia, te iubim, te respectăm și îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut și faci în continuare. Inspiri generații întregi de oameni. Draga Nadia, eu vreau să-ți mulțumesc prin ceea ce știu eu mai bine: prin înot! Doresc ca în amintirea incredibilului tău 10 să-ți dedic un nou record mondial la înotul de anduranță, prin realizarea celui mai lung înot după durata de timp, în curent neutru”, a spus Avram Iancu.

Sportivul hunedorean este deţinătorul recordului românesc la înot de anduranţă, după ce a reuşit anul trecut să înoate în apele Dunării timp de 36 de ore şi 29 de minute.

Găsiţi mai multe informaţii despre palmaresul sportiv al lui Avram Iancu AICI.

(SURSA FOTO: iancuavram.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: