Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Stand al Editurii Curtea Veche, la biblioteca din Deva

Stand al Editurii Curtea Veche, la biblioteca din Deva

În perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2014, în incinta Secţiei de Artă şi Carte Franceză a Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva va fi amenajat un stand de carte cu vânzare al Editurii Curtea Veche din Bucureşti. Înființată în anul 1991, este una dintre cele mai longevive edituri particulare româneşti, cu o foarte bună receptare din partea publicului cititor.

Editura Curtea Veche este prezentă pe piața de carte cu o paletă extrem de largă, grupată pe următoarele domenii: autori români, autori străini, basmele românilor, biografii și portrete, business, carieră, Casa Regală, cultură generală, cărți pentru copii, dezvoltare personală, educație familială și de cuplu, eseistică, gastronomie, istorie și politică, pentru ele (cărți destinate femeilor), psihologie, religie și spiritualitate, social, socio-umane, sănătate.

De asemenea, trebuie amintit faptul că titlurile Editurii Curtea Veche sunt grupate în peste 50 de colecții, de cel mai mare succes bucurându-se următoarele cinci colecții: Cărți-cheie, Casa Regală, Biblioterapie, Să fii sănătos și Colecția Jamie Oliver.

Alte colecții de succes sunt: Femei celebre, Ideea europeană, Știință, spiritualitate, societate, Byblos, Capital, Memorii și corespondență, Practic, BBC Books etc.

Printre autorii români îi amintim pe clasicii literaturii române și, apoi, pe Paul Goma, Grigore Gafencu, D. R. Popescu, Adrian Păunescu, Marin Preda, Fănuș Neagu, Nicolae Breban, Gheorghe Schwartz, Augustin Buzura, I.D. Sîrbu și lista nu e completă.

Din literatura universală, Editura Curtea Veche îi propune pe Emile Zola, Marguerite Yourcenar, André Maurois, Anatole France, Slawomir Mrozek, Vaclav Havel, Mario Vargas Llosa, Ivo Andric, Nádas Peter, Márai Sandor, Mihail Șișkin, Jorge Luis Borges etc.

Toate acestea vor fi prezentate, timp de o lună, iubitorilor de carte din Deva, iar Editura Curtea Veche va oferi cărți la un preț convenabil din toate titlurile pe care le va prezenta la stand.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

NU pleca în concediu până nu verifici aceste aspecte! Transformă fiecare vacanță într-o experiență plăcută!

Pentru fiecare român concediul este cea mai așteptată perioadă, mai ales după luni intense de muncă. Chiar dacă nevoia de a pleca...

Știai că poți aduce AVENTURA în viața ta fără să părăsești locuința?

Majoritatea oamenilor vor o viață palpitantă, plină de adrenalină, dar puțini reușesc să-și pună în practică dorințele, din diferite motive. Unele sunt...

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Top 3 alegeri excepționale pe care să le faci pentru bucătăria ta modernă

Atunci când vine vorba de amenajat bucătăria, cu siguranță îți dorești cele mai moderne, frumoase și calitative lucruri. După ce te-ai decis...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: