Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Stand de carte cu vânzare al Editurii Nemira, la biblioteca din Deva

Stand de carte cu vânzare al Editurii Nemira, la biblioteca din Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 18 august-18 septembrie 2015, în incinta Secţiei de Artă şi Carte Franceză, un stand de carte cu vânzare al Editurii Nemira din Bucureşti.

Editura Nemira este una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate edituri din ţară. A fost înfiinţată la 22 iulie 1991 de către regretatul om de cultură Valentin Nicolau şi vreme de peste 20 de ani a adus pe piaţa românească titluri care, de cele mai multe ori, au suscitat interesul cititorilor de toate vârstele şi din toate categoriile profesionale. Primele titluri, primite cu mare interes de către un important segment de cititori, au fost din domeniul literaturii science-fiction, operele unor scriitori celebri precum Stephen King, Frank Herbert, Philip K. Dick, Isaac Asimov etc.

Pe lângă acest gen de literatură, Editura Nemira aduce pe piaţă şi lucrări din domeniul filosofiei, al politologiei, cărţi cu tematică istorică, religioasă, dicţionare, literatură universală şi autohtonă, cărți de medicină, gastronomie, ezoterism, istorie, drept, teatru etc. în cadrul unor colecţii bine cunoscute şi căutate de cititorii avizaţi: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Biblioteca de Politică, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie etc.

Un segment important din paleta editorială îl reprezintă cărţile cu caracter educativ, care pot fi utilizate ca auxiliar didactic. În ultima vreme, cum este firesc, lucrările de informatică au ocupat un loc important în oferta editorială cu care Editura Nemira iese pe piaţă, inclusiv în spaţiul virtual, cu cărţi electronice şi produse multimedia.

Este de remarcat că Editura Nemira a publicat, pentru prima dată în România, autori ca John Kennedy Toole („Conjuraţia imbecililor”), Paulo Coelho, Pascal Bruckner.

De asemenea, au fost publicaţi şi scriitori români ca Mircea Nedelciu, Mircea Horia Simionescu, Ioan Petru Culianu, Ion Băieşu, Zigu Ornea, Luca Piţu, Paul Goma, Șerban Foarță, Radu Aldulescu, Mihai Sin etc.

De mare succes se bucură seriile de autor ale Editurii Nemira unde se regăsesc importanţi scriitori străini contemporani ca: Julian Barnes, Louis-Ferdinand Céline, Abel Posse, Stephen King, Peter Mayle etc. De asemenea, celebra serie „Cântec de gheață și foc” de George R. R. Martin, a apărut tot la Editura Nemira, alături de o foarte largă paletă de cărți SF și fantasy de autori ca: Stanislaw Lem, Adrian Rogoz, Oscar Lemnaru, Felix Aderca, Orson Scott Card, Hugh Howey, Bernard Weber, Arthur C. Clarke etc.

La standul organizat la Secţia de Artă și Carte Franceză toate aceste cărți vor putea fi achiziționate cu importante reduceri de preţ.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

NU pleca în concediu până nu verifici aceste aspecte! Transformă fiecare vacanță într-o experiență plăcută!

Pentru fiecare român concediul este cea mai așteptată perioadă, mai ales după luni intense de muncă. Chiar dacă nevoia de a pleca...

Știai că poți aduce AVENTURA în viața ta fără să părăsești locuința?

Majoritatea oamenilor vor o viață palpitantă, plină de adrenalină, dar puțini reușesc să-și pună în practică dorințele, din diferite motive. Unele sunt...

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Top 3 alegeri excepționale pe care să le faci pentru bucătăria ta modernă

Atunci când vine vorba de amenajat bucătăria, cu siguranță îți dorești cele mai moderne, frumoase și calitative lucruri. După ce te-ai decis...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: