AcasăSTIRIStand de carte cu vânzare al Editurii Trei la biblioteca din Deva

Stand de carte cu vânzare al Editurii Trei la biblioteca din Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva pune la dispoziția publicului cititor,  în perioada 29 august-29 septembrie 2016, un stand de carte cu vânzare al Grupului Editorial TREI din Bucureşti, care își va prezenta ultimele apariții editoriale. Standul va fi organizat în incinta Secției de Artă şi Carte Franceză a bibliotecii.  

Editura TREI a fost înfiinţată în anul 1994, la iniţiativa renumitului Prof. Dr. Vasile Dem. Zamfirescu, autorul unor importante lucrări de psihanaliză, un domeniu de mare interes atât pentru specialiști, cât și pentru cititori, care nu s-a bucurat de atenție în anii de dinainte de 1990. Venind în întâmpinarea cerințelor unui public interesat de psihiatrie, editura a trimis pe piața românească de carte, în cadrul colecţiei „Biblioteca de psihanaliză”,  operele complete ale celor mai renumiți psihanaliști: Sigmund Freud şi Carl Gustav Jung, mai întâi, iar apoi serii de autori fundamentali precum Françoise Dolto, D. W. Winnicott, Melanie Klein etc.

Pe lângă lucrări teoretice, care abordau subiecte precum psihologie academică, psihologie practică, eseu, editura a început să publice şi literatură de ficţiune, romane psihologice în primul rând. Ulterior, registrul tematic a devenit mai divers, răspunzând cerinţelor unui public tot mai larg.

Din 2007, TREI a devenit un grup editorial care include alte două edituri:

  • Pandora M, editură ce publică „Funky Fiction” – o literatură contemporană cu şi despre atitudini rebele, nonconformiste, provocatoare.
  • Lifestyle, cărţi care prezintă sugestii de organizare a timpului liber şi viaţa cotidiană, arta culinară, amenajări interioare, întreţinere corporală

Grupul Editorial TREI publică următoarele colecţii:

  • Biblioteca de psihanaliză, cu peste 100 de titluri, coordonată de Prof. Dr. Vasile Dem. Zamfirescu.
  • Psihologie-psihoterapie, cu lucrări de înalt nivel teoretic, atât autohtone, cât şi străine: manuale universitare româneşti şi occidentale, tratate şi dicţionare, lucrări de psihologie (colecţia este coordonată de Simona Reghintovschi).
  • Psihologie practică, o colecţie cerăspunde nevoii de cunoştinţe de psihologie utilizabile în viaţa cotidiană (colecţie coordonată de Prof. Dr. Vasile Dem. Zamfirescu).
  • Eroscop, o colecţie „care pătrunde cu adevărat în miezul tenebros al pasiunilor omeneşti”, cum a declarat Pascal Bruckner în 2007, când s-a hotărât să se asocieze echipei editoriale TREI.
  • Fiction connection, cu texte plăcute, accesibile, captivante.

Tuturor iubitorilor de carte ce vor vizita standul din incinta Bibliotecii Judeţene, Grupul Editorial TREI  le va oferi cărţile cu reducere de preţ substanţială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc