Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Stand de carte cu vânzare al Grupului editorial ART București la biblioteca...

Stand de carte cu vânzare al Grupului editorial ART București la biblioteca din Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva continuă să ofere iubitorilor de lectură standuri de cărţi cu vânzare ale unor importante edituri din ţară.

În perioada 15 mai  – 15 iunie 2015, Grupul editorial ART din București va fi prezent la Secţia de Artă şi Carte Franceză a Bibliotecii cu o bogată ofertă de carte. Selecţia de titluri şi de autori este extrem de riguroasă, Editura ART refuzând concesia făcută câştigului material imediat, printr-o politică editorială situată sub deviza „să oferim Cititorului ce-i al Cititorului”. În felul acesta, pe standul editurii se poate găsi o largă paletă de titluri atractive, pentru toate categoriile de cititori şi pentru toate vârstele.

Grupul editorial ART oferă cărți cu o tematică vastă, concretizată în 19 domenii: Antologii, Arte, Cărţi ilustrate, Cărţi pentru copii, Clasic, Eseu, Fantasy, Ficţiune, Lifestyle&Popcult, Literatură română, Mămici și nou-născuți, Memorialistică, Poezie, Romane grafice, Science Fiction, Ştiinţe Socio-Umane, Teatru, Teorie literară, Young Art.

De asemenea, merită atenţie colecţiile care reprezintă „marca înregistrată” a Editurii (Cărţi cardinale, Demonul teoriei, Dulapul îndrăgostit), precum colecţiile Biblioteca ideală, Prima dată, Guerilla de pe noptieră,Colecția Nobel, Desenul din covor, Laur etc. Trebuie remarcate, nu în ultimul rând, seriile de autor:  J.M.G. Le Clézio (laureat Nobel pentru literatură pe anul 2008), Bohumil Hrabal, Françoise Sagan, V. S. Naipaul, Mihail Drumeș, Julio Cortazar etc.

Cei care vor vizita standul Editurii ART vor remarca şi ţinuta grafică de excepţie a volumelor. Editura va oferi substanţiale reduceri de preţ la cărţile ce se vor afla pe standul găzduit de Biblioteca Judeţeană.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 SOLUȚII de a așeza încălțămintea tuturor membrilor familiei la ușa de la intrare

În multe locuințe se poate observa că la intrare sunt așezate la vedere numeroase perechi de pantofi, papuci, cizme, sandale, teniși, aparținând...

Design în VEST – Cum să păstrezi aerul vintage al casei tale

Partea de vest a României este cunoscută pe lângă altele și pentru faptul că deține unele dintre cele mai vechi clădiri din...

Cele mai bune activități pentru copiii de 1 an, în casă și afară

Atingerea vârstei de 1 an reprezintă o etapă importantă în viața copilului și a părinților. Este perioada în care cel mic începe...

Vrei să ai mai multă grijă de tine? 5 aspecte de care trebuie să ții cont în fiecare zi

Să trăiești o viață sănătoasă nu înseamnă doar să fii atent la ce ai în farfurie sau exercițiile pe care le faci...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: