AcasăSPORT Start în forţă la chiar prima competiţie importantă a anului

Start în forţă la chiar prima competiţie importantă a anului

medaliiDupă o perioadă lungă în care s-au pregătit asiduu în sală, sportivii de la Hard Steel Călan au debutat cu dreptul în prima competiţie importantă a noului an. Hunedorenii au strâns trei medalii la Naţionalele de Taekwondo ITF ce au avut loc, weekend-ul trecut, la Cluj-Napoca.

Cosmin Oprescu a pus mâna pe aur la -78 de kilograme, la fel ca şi Andreea Nagy, care a triumfat la -60 de kilograme la juniori, în vreme ce Nicoleta Haţegan a fost la doar un pas pe prima treaptă, însă a fost nevoită să se mulţumească doar cu locul secund la -45 de kilograme, tot în întrecerea junioarelor. Pentru fostul campion mondial şi european, Cosmin Oprescu (27 de ani) întrecerea de la Cluj a avut însă o dublă-încărcătură. O dată pentru că vrea ca performanţele sale din acest an să îl menţină în atenţia lotului naţional, şi apoi pentru că vrea ca elevii săi de la CS Cristal Haţeg să îi calce pe urme. Iar doi dintre aceştia nu l-au dezamăgit. Andra Kovacs (-48 de kilograme) şi Denis Andriş (-32 de kilograme) au devenit campioni naţionali la 14, respectiv 10 ani. „Sunt foarte mulţumit şi sunt mai fericit pentru copiii de la Haţeg decât pentru mine, pentru că de doi ani de când am deschis cursurile acolo am reuşit să scot doi campioni naţionali. Vin cu plăcere la antrenamente, iar asta se vede acum”, a spus Oprescu.

Peste 250 de sportivi de la 20 de cluburi din ţară au luat startul la întrecerea de la Cluj, prima de maximă importanţă din actualul calendar competiţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc