Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Strauss Festival Orchestra Vienna începe turneul în România, pe 11 decembrie, la...

Strauss Festival Orchestra Vienna începe turneul în România, pe 11 decembrie, la Timișoara

Ansamblul Strauss Festival Orchestra Vienna începe turneul în România, pe 11 decembrie, la Timișoara, cu spectacolul “Vienna Classic Christmas”, informează un comunicat al organizatorilor.

Turneul se va încheia, pe 20 și 21 decembrie, cu două concerte la Sala Palatului din București. Invitații speciali ai spectacolului sunt soprana Leontina Văduva și tenorul Robert Nagy.

Orchestra va fi condusă de Willy Buchler, care va dirija Strauss Festival Orchestra Vienna pe 1 ianuarie 2015 în Concertul de Anul Nou din Wiener Konzerthaus.

Născut în Viena, Willy Buchler este unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai muzicii vieneze. De peste 20 de ani, acesta conduce ca dirijor invitat Strauss Festival Orchestra Vienna.

Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondată în 1978 de către dirijorul Peter Guth, care este liderul artistic al grupului.

Datele pentru turneul ansamblului sunt: 11 decembrie în Timișoara, la Filarmonica “Banatul”, 12 decembrie în Oradea la Filarmonica de Stat, 13 decembrie în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenților, 14 decembrie în Suceava, la Casa de Cultură a Sindicatelor, 15 și 16 decembrie în Iași, la Teatrul Național “Vasile Alecsandri”, 17 decembrie în Brașov, la Teatrul “Sică Alexandrescu”, 18 decembrie în Bacău, la Teatrul de Vară, 19 decembrie în Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor și 20 și 21 decembrie, în București, la Sala Palatului.

Toate concertele încep la ora 19,30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și pe vandbilete.ro.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Iată 3 piese vestimentare care NU trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat toamna aceasta!

Odată cu venirea sezonului rece, este și momentul să-ți reînnoiești garderoba. Există câteva piese esențiale, de care nu te poți lipsi toamna....

Știai de ce ai nevoie pentru a naviga pe ambarcațiuni cu vele sau motor?

Navigația a însoțit umanitatea încă de la începuturile ei timide. Omul a fost fascinat, uneori, nevoit, alteori, curios, să străbată întinderile de...

Află când și cum să alegi primul telefon al copilului tău!

După o anumită vârstă, cei mai mulți dintre copii își doresc propriul telefon mobil și încep să își copleșească părinții cu rugăminți...

Top 5 sfaturi de fashion de la femeile din Vest

Fiecare femeie în parte are stilul propriu și unic de a se îmbrăca, comporta, gesticula și mânca, de exemplu. Cu toate acestea,...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: