AcasăSTIRIHUNEDOARATânăr dispărut pe o pârtie din județul Alba, găsit după șapte ore...

Tânăr dispărut pe o pârtie din județul Alba, găsit după șapte ore în județul Hunedoara

Jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba au fost sesizaţi în cursul dupăamiezii de ieri de mai mulţi tineri cu privire la faptul că unul dintre prietenii lor, care schia pe o pârtie din Domeniul Schiabil Şureanu, a dispărut. Imediat, în căutarea tânărului au plecat echipaje ale Salvamont și Jandarmi montani din județele Alba și Hunedoara, informează cotidianul local ”Unirea”.

Tânărul are 24 de ani, este din Sebeș, iar dispariția lui a fost anunțată la ora 17.00. În jurul orei 19.00 jandarmii montani şi salvamontiştii au găsit placa de schi a tânărului la 4,5 km de Domeniul Schiabil Şureanu, către judeţul Hunedoara. Având în vedere această situaţie, Inspectoratul de Jandarmi Alba a informat Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara cu privire la faptul că tânărul dispărut se poate îndrepta către cabana Auşelu, situată în județul Hunedoara. Imediat, din  judeţul Hunedoara au pornit în căutarea tânărului  jandarmii montani şi o echipă de salvamontişti hunedoreni.  În jurul orei 23.30, jandarmii montani şi salvamontiştii hunedoreni l-au găsit pe tânărul căutat pe valea pârâului Auşelu, în judeţul Hunedoara, la aproximativ 1 km faţă de limita cu judeţul Alba.

Tânărul era într-o stare de sănătate bună şi nu a necesitat îngrijiri medicale, dar era speriat şi avea hainele ude. Tânărul va fi transportat de jandarmii montani şi salvamontişti în oraşul Petrila. Din această localitate va fi preluat de un alt echipaj al Jandarmeriei Hunedoara şi transportat la limita cu judeţul Alba, pe ruta Petrila-Simeria-jud. Alba”, a transmis IJJ Alba într-un comunicat de presă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Alba, Cosmin Jurcoveț, tânărul a fost găsit într-o formă bună, nu era rănit și nu au fost identificate probleme majore de sănătate după cele aproape șapte ore de la dispariția sa.  Tânărul nu a necesitat îngrijiri medicale, dar era speriat şi avea hainele ude. El a fost transportat de jandarmii montani şi salvamontişti în oraşul Petrila, de unde a  fost preluat de un alt echipaj al Jandarmeriei Hunedoara şi transportat la limita cu judeţul Alba, pe ruta Petrila-Simeria-jud. Alba.

Sursa: ziarul Unirea, Foto: ziarul Unirea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc