Acasă AGRICULTURA & AGRIBUSINESS Țara Zarandului va fi promovată mai eficient de către o Asociație Intercomunitară

Țara Zarandului va fi promovată mai eficient de către o Asociație Intercomunitară

Asociaţia Intercomunitarã „Ţara Zarandului” a finalizat proiectul de promovare şi informare al cetãţenilor din aceastã zonă, cu privire la accesarea de fonduri europene în scopul implementãrii unor proiecte ce vizeazã dezvoltarea activitãţilor turistice, se arată într-un comunicat de presă al Grupului de Acțiune Locală (GAL) al Asociaţiei Intercomunitare „Ţara Zarandului”.

Obiectivul principal al campaniei l-a reprezentat creşterea indicelui de absorbţie efectivã şi corectã a fondurilor nerambursabile acordate prin Programul Naţional de Dezvoltare Ruralã (PNDR), în sensul creşterii gradului de acurateţe şi corectitudine a întocmirii cererilor de platã, precum şi a cererilor de finanţare. Scopul sesiunilor de promovare a fost acela de a creşte gradul de conştientizare al fiecãrui cetãţean al teritoriului GAL ”Ţara Zarandului” cu privire la finanţarea proiectelor prin Mãsura 413.313 ”Încurajarea activitãţilor turistice”, precum şi calendarul estimativ de lansare al sesiunilor de depunere a proiectelor privind proietele ce vor fi finanţate prin GAL, a declarat pentru stiridinvest.ro, Marius Sârb, directorul executiv al  Asociației Intercomunitare ”Țara Zarandului”.

Experţii GAL vor fi implicaţi în perioada următoare în prezentarea informaţiilor specifice, informarea beneficiarilor în funcţie de situaţiile concrete cu care se confruntã în executarea proiectelor şi întocmirea cererilor de platã, precum şi alte informaţii de interes pentru beneficiari şi potenţialii beneficiari.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă...

Măsuri decise de CJSU Alba pentru comunele Noșlac și Sohodol. Ce restricții trebuie respectate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a decis miercuri măsuri pentru comunele Noșlac și Sohodol. Acestea intră în vigoare de joi, 22...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: