Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Te distrezi la Aqualand Deva? Poate citești și o carte...

Te distrezi la Aqualand Deva? Poate citești și o carte…

O inițiativă inedită a fost pusă în practică de către Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva. Astfel,  în parteneriat cu Aqualand Deva, directorul Sebastian Bara a luat inițiativa de a amenaja un punct de împrumut carte chiar în incinta parcului acvatic Aqualand Deva. 

Organizarea în această vară a unui punct de împrumut la ștrandul din oraș s-a dovedit un succes, o inițiativă binevenită și apreciată de toți cei care au apelat la oferta largă de cărți și reviste pusă la dispoziția devenilor. Pornind de la acest succes, am dorit să creăm o continuitate în ceea ce privește serviciile destinate celor care se destind la bazinul de înot și în sezonul rece, deschizând un punct de împrumut la Aqualand, a declarat pentru stiridinvest.ro directorul  Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Deva, Sebastian Bara.

Prin această inițiativă a Bibliotecii, cei care vor petrece momente de destindere în acest complex de agrement vor avea posibilitatea să citească literatură de toate genurile, în special de loisir, vor putea consulta presa locală și națională, dar și reviste de diferite genuri. Punctul de împrumut de la Aqualand va fi deschis publicului începând cu ziua de 16 septembrie 2013, urmând să aibe un program de funcționare identic cu cel al parcului acvatic.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: