AcasăSTIRITimișoara - capitala Vinului de 12 ani

Timișoara – capitala Vinului de 12 ani

Povestea de iubire dintre Timișoara și VINVEST continuă: Salonul International de Vinuri își va deschide pentru a 12-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în perioada 3-5 aprilie 2015, cu o săptămână înaintea Sărbătorilor Pascale ortodoxe.

Evenimentul atrage în fiecare an peste 300 specialiști din domeniul vitivinicol: producători și distribuitori de vin, utilaje de vinificație, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate.

Pe lângă producătorii de vin, în acest an ne dorim să revină la Timisoara în număr cât mai mare producătorii și distribuitorii de utilaje și viță de vie, având în vedere că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat Programul National de Sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018. Programul cuprinde normele metodologice privind condițiile de punere în aplicare a măsurii de restructurare/reconversie a plantațiilor viticole.

Tot în acest an va fi sărbătorită și cea de-a 10-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, în perioada 1-2 aprilie 2015. Organizat în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România – singura autoritate îndreptățită șă jurizeze concursuri naționale în domeniu.

Pasionații de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere oferta oenoturistică a cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate și spații de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desăvârșită.

[quote_box_center]Timișoara poate fi numită pe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forte sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverență VINVEST-ul. Acest lucru se datorează în întregime specialiștilor din domeniu și jurnaliștilor care au susținut evenimentul, precum și numărului mare de vizitatori care au achiziționat cu entuziasm produsele expozanților. Noi, în calitate de organizatori, declarăm deschisă sărbătoarea dedicată orașului care ne găzduiește și vă invităm la Timișoara cu ocazia Salonului Internațional de Vinuri, a declarat Lucia Pîrvu, expert degustător”[/quote_box_center]

Din fericire, acest eveniment se adresează tuturor iubitorilor de vin, iar vizitatorii vor beneficia de un premiu consistent, cu o singură condiție, valabilă la fiecare ediție: cumperi bilet la VINVEST și poți câștiga greutatea ta în vin!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc