Acasă JUSTIȚIE Timișorenii spun NU hoților de biciclete

Timișorenii spun NU hoților de biciclete

Câteva zeci de biciclişti, împreună cu câţiva păgubiţi, s-au adunat, sâmbătă, pe platoul din faţa Operei din Timișoara pentru a protesta împotriva hoţilor de biciclete.

“Dorim să îi determinăm pe timişoreni să nu rămână pasivi, protestăm împotriva furtului de biciclete, dar şi de a-i determina pe biciclişti să nu mai cumpere biciclete fără acte de provenienţă pentru că, în acest fel, hoţii sunt încurajaţi”, a spus Cosmin Popa, unul dintre organizatorii acţiunii.

“O bicicletă furată = O maşină în plus în trafic”, “Nu trece indiferent, anunţă Poliţia” sau “Nu mai cumpăraţi biciclete furate” a stat scris pe bicicletele manifestanţilor.

Un bărbat din Timişoara a rămas fără opt biciclete de-a lungul timpului, în valoare de peste 1.500 de euro, două i s-au furat chiar în acest an. O fetiță de doar 10 ani spune și ea că a primit de curând o bicicletă din Germania, însă nu a avut parte de ea prea multă vreme; i-a fost furată chiar din fața blocului.

Reprezentanții Poliției susțin că aproape 50% dintre cazurile de furturi de biciclete au fost soluționate, însă dimensiunea fenomenului este copleșitoare.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: