AcasăSOCIALToma Coconea a părăsit competiția Red Bull X-Alps în urma unei accidentări

Toma Coconea a părăsit competiția Red Bull X-Alps în urma unei accidentări

Competiția Red Bull X-Alps a devenit mai neinteresantă, după ce hunedoreanul Toma Coconea a abandonat. Din păcate, cea de-a șaptea ediție Red Bull X-Alps s-a încheiat pentru atletul român, dupa ce acesta a suferit câteva contuzii în urma unei aterizări forțate.

“Toma Coconea a fost nevoit sa aterizeze fortat din cauza unor turbulente, ieri (11.07 – n.n.) dupa amiaza. In urma incidentului, Toma a acuzat dureri la cot si la piramida nazala. Acesta a fost transportat la spital, unde a suferit o interventie chirurgicala la cot. Situatia sa este stabila, iar operatia a fost incheiata cu succes si este in afara oricarui pericol. Toma este cunoscut pentru spiritul sau de luptator si determinare si speram sa se recupereze cat mai repede. Cu siguranta va reveni mai puternic si mai increzator”, a comunicat directorul concursului, Ulrich Grill, care a urmarit indeaproape evolutia lui Toma.

Toma COconea este o adevărată legendă a acestei curse unde este testată forța trupului și a minții umane. Coconea care a concurat in fiecare cursă, din 2003 pâna acum. Faimos pentru rezistenta sa in alergare, a strabatut in acest fel 981 de kilometri in 2011 – si tot a iesit pe locul secund. El detine recordul pentru cea mai lunga distanta parcursa pe jos: 115 km in 2013.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc