Acasă ADVERTORIAL Totul despre PC-uri: Iată în ce mituri despre calculatoare nu mai trebuie...

Totul despre PC-uri: Iată în ce mituri despre calculatoare nu mai trebuie să creadă persoanele din Vest în anul 2020!

Unii oameni au tendința de a crede tot ce aud, fără a se interesa dacă informațiile primite sunt corecte sau nu. Din acest motiv, au fost create numeroase mituri atât despre mașini, cât și despre calculatoare și multe alte lucruri.

Dacă ești genul de om care se încrede doar în ceea ce este veridic și corect, atunci trebuie să afli care sunt miturile pe care nu mai trebuie să crezi incepând cu 2020. Au fost demontate numeroase informații incorecte despre domeniul calculatoarelor, fapt pentru care, dacă ești pasionat de tehnologie și computere, trebuie neapărat să citești în continuare acest articol. 

Top 5 mituri demontate în 2020 despre calculatoare: 

  • Dacă PC-ul se mișcă lent, este din cauza apariției unor viruși 

Această informație este falsă, fiind doar un mit circulat adesea în spațiul public. Este adevărat că din cauza virușilor calculatorul nu mai procesează la fel de rapid comenzile, însă nu aceasta este întotdeauna cauza pentru care nu mai dă randament.  

Este posibil să ai prea multe programe deschise sau poate ai o problemă la hardware. Astfel, dacă laptop-ul nu se mai prezintă în stare optimă de funcționare, poți încerca întâi să închizi ferestrele deschise, să instalezi un antivirus, iar dacă aceste metode nu funcționează, mergi la un specialist, pentru a găsi și rezolva adevărata defecțiune. 

  • Cu un program antivirus, computerul nu poate primi viruși 

Oamenii consideră că prin intermediul unui program antivirus scutesc infectarea computerului cu viruși pentru totdeauna. Însă, dacă nu îl actualizezi în mod constant, există mari șanse ca PC-ul să aibă probleme. În plus, dacă faci asta în mod constant, dar intri pe tot felul de emailuri suspecte și descarci softuri gratuite în mod aleatoriu și nepăsător, să nu fii surprins în momentul în care calculatorul se strică. 

  • Calculatorul trebuie oprit complet în fiecare seară 

Foarte multe persoane consideră că oprirea computerului pe timp de noapte, ajută la prelungirea vieții acestuia. Este cert că PC-ul trebuie închis ori de câte ori nu îl folosești, însă acest lucru se poate întâmpla și pe timp de zi. Nu trebuie să-l ții închis câte 8 ore, pentru ca sistemul să nu se defecteze, ci să-l pui în funcția de „sleep” de fiecare dată când nu îl utilizezi pentru o perioadă determinată.  

  • Problemele calculatorului pot fi rezolvate cu ușurință pe cont propriu 

În cazul în care de fiecare dată când ai o eroare, te apuci își desfaci în totalitate componentele acestuia, trebuie să știi că riști să defectezi alte elemente care se află în stare excelentă. Astfel, ca să nu strici mai tare PC-ul, este recomandat ca de fiecare dată când întâmpini o problemă, să mergi la un service specializat. Reține că poți face reparații calculatoare la Salut-it, unde se află adevărați profesioniști, care rezolvă în scurt timp orice defecțiune tehnică a computerului tău. 

În cele din urmă, este esențial ca întotdeauna când auzi un anumit lucru, să te informezi cu privire la veridicitatea informației înainte de a crede, pentru a sta departe de toate miturile care există.  

Sursa foto: Unsplash.com 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Joburi de pandemie: În ce domenii pot lucra tinerele necalificate de până în 25 de ani

Piața muncii este destul de fragilă în aceste momente în care multe firme nu știu ce se va întâmpla cu ele pe...

NU pleca în concediu până nu verifici aceste aspecte! Transformă fiecare vacanță într-o experiență plăcută!

Pentru fiecare român concediul este cea mai așteptată perioadă, mai ales după luni intense de muncă. Chiar dacă nevoia de a pleca...

Știai că poți aduce AVENTURA în viața ta fără să părăsești locuința?

Majoritatea oamenilor vor o viață palpitantă, plină de adrenalină, dar puțini reușesc să-și pună în practică dorințele, din diferite motive. Unele sunt...

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: