Acasă STIRI Trafic închis pe o stradă din Petrila

Trafic închis pe o stradă din Petrila


O stradă din localitatea hunedoreană Petrila va fi închisă traficului pentru o lună de zile. Decizia a fost luată ca urmare a lucrărilor ce vor fi executate de ApaServ.

Avize pentru închiderea străzii

Conducerea ApaServ Valea Jiului anunță că pentru executarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila”, în perioada 29.03.2021 – 30.04.2021, va fi închis traficul între intersecția șosea de centură Petrila – strada Traian Vuia până în dreptul proprietății cu nr. 21. E liber însă traficul pe șoseaua de centură Petrila.

Conform reprezentanților ApaServ, pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat. Conducerea societății de apă spune că investițiile vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor.Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: