Acasă STIRI HUNEDOARA Trei zile de rock în rezervația naturală Măgura Uroiului din Simeria

Trei zile de rock în rezervația naturală Măgura Uroiului din Simeria

Rockerii români și-au dat întâlnire între 24 și 26 august la Simeria, la Măgura Rocks. Aici, accentele rock se vor îmbina cu atmosfera de after-party realizată de DJ-i. Evenimentul are loc în vecinătatea sitului arheologic Măgurii Uroiului, pe unul dintre cele mai vechi așezăminte din țară, foarte de aproape de Hunedoara și Deva.

Fiecare zi va fi deschisă de un recital al unei trupe locale, organizatorii încercând să aducă, astfel, în fața publicului nume noi și artisti tineri aflați la început de drum.

Organizatorii spun că la Măgura Rocks veți putea evada din cotidian pentru o întâlnire cu trupele preferate și pentru a trăi experiențe care vă vor lega de acest festival pentru multă vreme de acum încolo. Festivalul reunește nume sonore din scena românească de gen, dar și un invitat special venit din Statele Unite despre care Madonna a afirmat ca este “The Voice of God”.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural și de Creatie al orașului Simeria, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Simeria.

În prima seară a festivalului au concertat  trupele Praf, Firma , Kryptonite Sparks, Robin and the Backstabbers, Vama, DJ SET cu MIDUAL, AFGO si STEFAN BINIAK. Astăzi și mâine vor urma cei de la Soul Serenade, E,M,I,L, Les Elephants , Bizzares, Holograf, DJ SET cu MARVO, MAHONY si MAT, Quas, Domino, Pragu de Sus, Byron, Dean Bowman – USA & Rares Totu’s Midnight Sun Band.

Biletele de intrare la eveniment costă 40 de lei/zi și un abonament pe toate cele 3 zile este 100 ron. Acestea pot fi cumpărate online de pe www.iabilet.ro si din reteaua magazinelor Flanco, dar și de la sediul Centrului Cultural Simeria, de pe Strada Avram Iancu, de la numărul 23.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit, în baza biletului achizitionat de adultul însoțitor (părinte sau tutore legal). Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar cu bilet și în compania unui parinte sau a unui tutore legal.

Organizatorii pun la dispozitie spațiu și utilități de camping, în rezervația naturală Măgura Urroiului. Pentru posesorii de abonamente, camparea este gratuită. Zona de camping este îngrădită și este dotată cu toalete și dușuri.

Accesul la eveniment se poate face cu trenul pana la Simeria, de aici urmând să existe curse speciale puse la dispozitie posesorilor de bilete. Deasemenea, accesul se poate face și cu masinile personale, organizatorii urmând să organizeze o parcare specială. Măgura Uroiului, din Simeria este la 160 km distanta de Cluj-Napoca, 120 km de Sibiu, 65 km de Alba Iulia, 17 km de Hunedoara și 10 km fata de Deva.

Programul Măgura Rocks pe zile

Vineri, 24 august

Kryptonite Sparks Firma, Robin and the Backstabbers, Vama, DJ SET cu : MIDUAL, AFGO si STEFAN BINIAK;

Sambata, 25 august

E.M.I.L., Soul Serenade, Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizzares, Holograf, DJ SET cu MARVO, MAHONY SI MAT;

Duminica, 26 august

Domino, Pragu de Sus, Byron, Dean Bowman – USA & Rares Totu’s Midnight Sun Band.

Zilele de vineri si respectiv duminica  vor fi deschise de trupele locale PRAF SI QUAS.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Reciclarea, responsabilitatea antreprenorului modern și atent

Adaptarea afacerii la cerințele de pe piață vine în mod firesc la un moment dat în direcția dezvoltării și presupune de multe...

Cum să trimiți un colet în siguranță? TOP 3 sfaturi utile

Multe dintre afacerile din ziua de astăzi oferă produse. Fie că vorbim despre un restaurant, un magazin de îmbrăcăminte sau încălțăminte, decorațiuni...

O asigurare pe care e bine să o ai dacă ești proprietarul unei case

A avea o casă presupune o mare responsabilitate pentru proprietar. Acesta trebuie să o îngrijească permanet, să se asigure că are o...

Daruri premium de avut în vedere în cazul în care botezi un copil

Să botezi un copil este o binecuvântare și cel mai frumos gest pe care-l poți face pe Pământ. Cu toate acestea, trebuie...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: