AcasăSTIRIHUNEDOARATrenul regal va rămâne două zile în gara Petroşani

Trenul regal va rămâne două zile în gara Petroşani

Cine doreşte să vadă cum arată un tren cu care circulă doar oamenii cu sânge albastru, mai trebuie să aştepte două săptămâni. Trenul regal va poposi în gara Petroşani pe data de 3 decembrie şi va rămâne acolo preţ de două zile pentru a putea fi vizitat de oricine doreşte.

Evenimentul face parte din seria manifestărilor organizate la Petroşani cu ocazia împlinii a o sută de ani de la înfiinţarea Depoului de Locomotive din localitate.

„Considerăm că este un moment deosebit şi de aceea am făcut o asociere cu primăria, CFR Marfă şi cu şcoala „I.G.Duca” fiindcă sărbătorim o sută de ani de existenţă a depoului în Valea Jiului. Nu puteam să nu sărbătorim acest eveniment şi, ca lucrurile să fie încununate de succes, Consiliul Judeţean a alocat suma necesară pentru a reuşi să aducem aici trenul regal. Va sta aici două zile, ca să se bucure toţi cei care vor să-l viziteze”, a declarat Mircea Ioan Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

Trenul regal va străbate şi un scurt traseu în zona Văii Jiului, invitaţi de onoare în vagoanele acestuia fiind elevii olimpici, care vor primi călătoria ca o recompensă pentru rezultatele lor.

Foto: interiorul trenului regal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc