Acasă STIRI Tribunalul Alba a RESPINS solicitarea Primăriei Alba Iulia de suspendare a hotărârii...

Tribunalul Alba a RESPINS solicitarea Primăriei Alba Iulia de suspendare a hotărârii de atribuire a noului contract de transport


Cererea formulată de municipiul Alba Iulia, prin primarul Gabriel Pleșa, privind suspendarea hotărârii AIDA-TL prin care STP a primit noul contract de gestionare a transportului public de persoane în oraș și în cele șapte comune care fac parte din asociație, a fost RESPINSĂ la Tribunalul Alba Iulia. 

”Respinge cererea formulată de reclamantul Municipiul Alba Iulia – prin Primar Gabriel Codru Pleşa, cu sediul în (..), în contradictoriu cu pârâta Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local, cu sediul în (..), privind suspendarea executării Hotărârii nr. 2/07.01.2021 adoptată de Adunarea generală a AIDA-TL.

Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de Societatea de Transport Public SA, cu sediul în (..), înregistrată la ORC sub nr. (..), CUI (..).

Obligă reclamantul să plătească pârâtei suma de 1.200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare.

Recursul si motivele de recurs se depun la Tribunalul Alba, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată azi, 19.02.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei” se arată în soluția pe scurt a instanței.

Primăria Alba Iulia a deschis un proces împotriva Asociației Intercomunitare de Dezvoltare – Transport Local (AIDA TL), în care a cerut suspendarea hotărârii prin care STP a primit noul contract de gestionare a transportului public.

Vechiul contract al STP cu AIDA TL expiră în 10 martie, iar Primăria Alba Iulia cere ca hotărârea prin care STP a obținut noul contract să fie suspendată.

Cel mai probabil, prin această acțiune în instanță, primăria urmărește refacerea licitației pentru alegerea operatorului de transport local.

Motivul principal pe care Primăria Alba Iulia l-a invocat în cererea de suspendare a hotărârii este acela că primarul Gabriel Pleșa nu era membru în asociație, la momentul semnării noului contract cu STP, potrivit viceprimarului Emil Popescu.

 

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

ADMITERE 2021 la Academia Națională de Informații: Locuri și condiții pentru cei care vor să devină ofițeri SRI

Tinerii care își doresc o carieră în Serviciul Român de Informaţii (SRI) pot opta să se înscrie pe locurile scoase la concurs de...

Profesorii de la Colegiul Național Militar din Alba Iulia, imunizați cu două tipuri de vaccin. Precizările unității

Un angajat al secției de terapie intensivă a Spitalului Județean din Sibiu acuză faptul că pacienții cu COVID ar fi legați de paturi,...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: