Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Uitucii care nu au înapoiat cărțile de la bibliotecă - iertați cu...

Uitucii care nu au înapoiat cărțile de la bibliotecă – iertați cu ocazia Nopții Bibliotecilor de la Deva

Utilizatorii restanțieri ai biblioteciii județene Hunedoara – cei care nu au adus la timp cărțile împrumutate – vor beneficia de „clemență” și în acest an, cu ocazia celei de-a patra ediții e evenimentului cultural intitulat Noaptea Bibliotecilor.

Restanțierii vor putea să returneze cărțile în această așa-zisa ”noapte a iertării”, fără niciun fel de penalizare. Evenimentul va avea loc în noaptea de 4 spre 5 octombrie 2014, începând cu ora 1800 și până la ora 400 a dimineții. În acest interval, porțile Bibliotecii vor fi deschise și vizitatorii se pot bucura de un program cultural bogat, divers și potrivit pentru toate gusturile.

Programul manifestărilor se deschide la ora 1800, cu „O seară de poveste” susținută de actrița Isabela Hașa (la Sala de Lectură). La ora 2000 va urma un mult așteptat concert de muzică folk susținut de cantautorul Ducu Bertzi acompaniat de Mihai Neniță, continuat de concertul de muzică folk susținut de Mircea Vintilă (ambele în curtea bibliotecii). După un foc de artificii, va urma o vizită ghidată a secțiilor, birourilor și depozitelor bibliotecii, iar la ora 2300, la Sala de Lectură se va face o demonstrație de artă culinară chineză. Noaptea se va încheia cu vizionări de filme romantice și science-fiction. În paralel cu aceste activități, vor fi amenajate expozițiile: „Arta și cultura chineză reflectate în colecțiile bibliotecii” (la Sala de Lectură); „Noaptea Bibliotecilor, an de an…” (la intrarea în bibliotecă) și un stand de carte cu vânzare al Editurii Niculescu din București (la Secția de Artă și Carte Franceză).

Și în acest an, utilizatorii restanțieri ai bibliotecii, cei care nu au adus la timp cărțile împrumutate, vor beneficia de „clemență” în așa-zisa Noapte a iertării, când le vor putea restitui fără niciun fel de penalizare.

Noaptea Bibliotecilor este o activitate culturală ce are drept scop popularizarea activității Bibliotecii, atragerea unui număr cât mai mare de cetățeni către serviciile oferite de bibliotecă, familiarizarea tinerilor cu biblioteca şi cu beneficiile oferite de aceasta.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 SOLUȚII de a așeza încălțămintea tuturor membrilor familiei la ușa de la intrare

În multe locuințe se poate observa că la intrare sunt așezate la vedere numeroase perechi de pantofi, papuci, cizme, sandale, teniși, aparținând...

Design în VEST – Cum să păstrezi aerul vintage al casei tale

Partea de vest a României este cunoscută pe lângă altele și pentru faptul că deține unele dintre cele mai vechi clădiri din...

Cele mai bune activități pentru copiii de 1 an, în casă și afară

Atingerea vârstei de 1 an reprezintă o etapă importantă în viața copilului și a părinților. Este perioada în care cel mic începe...

Vrei să ai mai multă grijă de tine? 5 aspecte de care trebuie să ții cont în fiecare zi

Să trăiești o viață sănătoasă nu înseamnă doar să fii atent la ce ai în farfurie sau exercițiile pe care le faci...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: