Acasă SĂNĂTATEA TA Un clan țigănesc din Timișoara a evacuat Spitalul de Copii

Un clan țigănesc din Timișoara a evacuat Spitalul de Copii

Unul dintre clanurile țigănești care controlează din punct de vedere imobiliar zona centrală a Timișoarei, clanul Cârpaci, a evacuat astăzi una dintre clădirile în care funcționa Clinica de Pneumologie a Sptalului de Copii Louis Țurcanu. Cladirea a fost retrocedată foștilor proprietari în anul 1995, însă prin vânzări succesive imobilul a ajuns in proprietatea clanului Cârpaci, care a cerut  imediat evacuarea.

Cu toate că decizia de evacuare a fost contestată în instanță, Vladimir Cârpaci a venit la poarta clinicii alături de executorul judecătoresc și o parte din familie. Cu portăreii la ușă, medicii, asistentele, personalul tehnic și ultimiii 3 copii bolnavi au fost transferați în noua clădire aflată la aproximativ 200 de metri unde funcționează acum secția. Mutarea a durat mai mult decât programaseră medicii, deoarece lucrările de reamenajare a noului spațiu  în care au fost transferate laboratorul si Clinica de Pneumologie a spitalului nu au fost gata la timp.

Cârpaci spune că a anunțat evacuarea încă de acum 6 luni, atunci când a și obținut  o sentință definitivă și executorie prin care era recunoscut drept proprietar al clădirii spitalului. Tot prin acea sentință, spitalul a fost obligat să plătească chirie retroactiv pentru folosirea imobilului, adică un total de 900.000 lei.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: