AcasăSTIRIUn concept inedit lansat de Biblioteca Județeană Timiș: Pătura care citește

Un concept inedit lansat de Biblioteca Județeană Timiș: Pătura care citește

Biblioteca Județeană Timiș (B.J.T. ) lansează un concept provocare: Pătura care citeşte. În centrul istoric al Timişoarei, Piaţa Unirii sau în alte „locuri strategice”, cititori din varii pături ies … cu cartea în oraş, la un picnic urban de lectură. Cărţile (re)văd altfel lumina zilei.

Timișorenii, iubitori de carte dar și de stat la iarbă verde sunt invitati de către bibliotecarii timișoreni miercuri , 29 mai, de la ora 1800, în Piaţa Unirii din Timişoara. Tot ce trebuie este să aibă la ei o … pătură și o carte. ”Vino cu pătura şi cartea sau, pur şi simplu, vino! Vei vedea, auzi, asculta!” se spune în anunțul BJT. Prin acest concept inedit, se dorește redescoperirea cărții, a cititului, indiferent de locul unde se petrece acest fapt.

Dorim să îi avem alături de noi pe timișoreni, să redescopere cartea, iarba verde de acasă. Le promitem câteva momente de excepție: Concerte, lecturi aprinse, ediţii noi şi inedite ale Fototecii B.J.T.: Big-Band, „concert” fotografic cu scriitori-rock, precum şi, în premieră, MixText, un experiment plastic al Bibliotecii. Vor concerta Radu Stoica şi trupa Vest şi Peregrinii, au declarat reprezentanții BJT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc