Acasă EDUCATIE Universitatea de Vest din Timișoara lansează un proiect cu o finanțare de...

Universitatea de Vest din Timișoara lansează un proiect cu o finanțare de peste 1.100.000 de euro pentru acordarea de burse doctoranzilor săi.

Universitatea de Vest din Timișoara lansează un proiect cu o finanțare de peste 1.100.000 de euro pentru acordarea de burse doctoranzilor săi. 140 de cercetători, dintre care 70 de la UVT, vor beneficia de burse doctorale în valoare de 1800 de lei, pe o perioadă de șase luni.

Astfel, UVT, împreună cu cele două universități partenere: Universitatea din București și Universitatea ‘Babeș Bolyai’ Cluj-Napoca, anunță lansarea proiectului Cercetări doctorale multidisciplinare competitive pe plan european (CDocMD), proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritară 1 — Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere, DMI 1.5 — Programe doctorale și postdoctorale în sprijinul cercetării.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea competitivității cercetării doctorale în vederea obținerii unor rezultate științifice la un nivel ridicat prin intermediul dezvoltării de abilități și competente specifice activității de cercetare membrilor grupului țintă, a promovării activității de cercetare, prin acordarea de sprijin financiar, dezvoltarea unei rețele de cercetare deja existente și schimburi de bune practici în cercetare.

Proiectul vizează sprijinirea financiară a 140 de doctoranzi, 70 doctoranzi ai Universității de Vest din Timișoara și 70 de doctoranzi ai Universității din București, prin burse doctorale lunare și suplimente pentru stagiile de mobilitate în străinătate.

Prezentul proiect are rolul de a asigura debutul în carieră al cercetătorilor și crearea unui mediu adecvat de cercetare prin dezvoltarea rețelei de cercetare, a vizitelor de studiu și a schimbului de bune practici, precum și prin punerea în contact a cercetătorilor prin intermediul tuturor activităților proiectului, a stagiilor de mobilitate și a participării la conferințe și diverse manifestări științifice.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 6 luni, valoarea acestuia fiind de 5.191.144 lei.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

NU pleca în concediu până nu verifici aceste aspecte! Transformă fiecare vacanță într-o experiență plăcută!

Pentru fiecare român concediul este cea mai așteptată perioadă, mai ales după luni intense de muncă. Chiar dacă nevoia de a pleca...

Știai că poți aduce AVENTURA în viața ta fără să părăsești locuința?

Majoritatea oamenilor vor o viață palpitantă, plină de adrenalină, dar puțini reușesc să-și pună în practică dorințele, din diferite motive. Unele sunt...

Care sunt domeniile din Vest în care sunt indispensabili transpaleții?

În fiecare domeniu există anumite lucruri care sunt indispensabile și fără de care munca nu poate fi întreprinsă. Dacă în medicină ai...

Top 3 alegeri excepționale pe care să le faci pentru bucătăria ta modernă

Atunci când vine vorba de amenajat bucătăria, cu siguranță îți dorești cele mai moderne, frumoase și calitative lucruri. După ce te-ai decis...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: