Acasă EDUCATIE Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu lansează un post de televiziune online

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu lansează un post de televiziune online

[ad_1]

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu lansează ULBS TV, un post de televiziune online care va emite pe canalul YouTube al instituției de învățământ.

Potrivit universității, grila de programe include, pentru început, trei emisiuni: ULBS NEWS, ULBS PEOPLE şi ULBS ALUMNI. ULBS NEWS este o emisiune de ştiri, care grupează informaţii de interes pentru comunitatea academică, dar care se adresează, în egală măsură şi comunităţii, prin conţinutul informaţional propus.

ULBS PEOPLE este o emisiune care va aduce în prim plan studenţii şi profesorii universităţii. În interviurile acestei emisiuni vom cunoaşte oamenii care dau viaţă universităţii, prin proiectele şi activitatea lor. Căci bogăţia cea mai de preţ a unei instituţii nu sunt zidurile între care îşi desfăşoară activitatea, ci oamenii care o însufleţesc cu căldura şi dăruirea lor.

ULBS ALUMNI reuneşte interviuri cu absolvenţi ai universităţii, care vor vorbi despre parcursul lor educaţional şi profesional, despre experienţele şi acumulările din timpul studiilor şi de după finalizarea lor. Au venit. Au studiat. Au absolvit. Acum povestesc. Emisiunea grupează o serie de interviuri de poveste. Sunt poveştile foştilor studenţi ai Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu care au reuşit să devină nume de referinţă, nume respectate şi apreciate în domeniile în care au decis să îşi desfăşoare activitatea după terminarea studiilor.

Proiectul este dezvoltat şi implementat cu ajutorul studenţilor ULBS de la diferite specializări, iar pentru studenţii de la Jurnalism, implicaţi în el, va constitui şi un prilej de formare şi de efectuare a practicii de specialitate.

Prima emisiune ULBS NEWS va fi prezentată miercuri, 17 martie, la ora 17:17.

“Proiectul ULBS TV este foarte important pentru Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Prezentarea ştirilor de interes pentru universitate, precum şi discuţiile cu oamenii care dau viaţă acestei instituţii, ori interviurile cu absolvenţii sunt ingredientele care vor face, sunt convins, ca acest proiect să fie unul de succes. În cadrul acestui proiect sunt implicaţi deja studenţi şi profesori de la mai multe facultăţi ale universităţii şi ne dorim să dezvoltăm echipa în viitor. Pe lângă beneficiile didactice şi de dezvoltare a culturii noastre organizaţionale, acest proiect are rolul de a ne apropia mai mult de comunitatea sibiană”, a declarat prof. univ. dr. ing. Adrian Pascu, prorector al Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Vrei să-ți pregătești mașina pentru iarnă? Iată 6 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci înainte de prima ninsoare

Să petreci timp asigurându-te că mașina ta este pregătită pentru iarnă nu numai că te poate ajuta să previi o avarie sau...

Vrei să îți menții angajații fericiți și motivați? Află cum să organizezi un teambuilding de succes!

Dacă și tu ești antreprenor, atunci probabil că știi deja cât de importantă este echipa pe care ți-o formezi și care va...

Ce ingrediente sa incluzi in rutina de ingrijire a pielii pentru rezultate uimitoare

Ingrijirea pielii este importanta atat pentru a avea un ten care sa arate impecabil, cat si pentru a-i pastra sanatatea. In ultimii...

Top 3 articole care NU pot lipsi din garderoba unei femei cu stil

Din dorința de a urma ultimele tendințe ale modei, uiți adeseori de stilul personal, cel care de fapt, te scoate din anonimat....

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: