AcasăSTIRIUniversitatea "Lucian Blaga" din Sibiu lansează un post de televiziune online

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu lansează un post de televiziune online

[ad_1]

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu lansează ULBS TV, un post de televiziune online care va emite pe canalul YouTube al instituției de învățământ.

Potrivit universității, grila de programe include, pentru început, trei emisiuni: ULBS NEWS, ULBS PEOPLE şi ULBS ALUMNI. ULBS NEWS este o emisiune de ştiri, care grupează informaţii de interes pentru comunitatea academică, dar care se adresează, în egală măsură şi comunităţii, prin conţinutul informaţional propus.

ULBS PEOPLE este o emisiune care va aduce în prim plan studenţii şi profesorii universităţii. În interviurile acestei emisiuni vom cunoaşte oamenii care dau viaţă universităţii, prin proiectele şi activitatea lor. Căci bogăţia cea mai de preţ a unei instituţii nu sunt zidurile între care îşi desfăşoară activitatea, ci oamenii care o însufleţesc cu căldura şi dăruirea lor.

ULBS ALUMNI reuneşte interviuri cu absolvenţi ai universităţii, care vor vorbi despre parcursul lor educaţional şi profesional, despre experienţele şi acumulările din timpul studiilor şi de după finalizarea lor. Au venit. Au studiat. Au absolvit. Acum povestesc. Emisiunea grupează o serie de interviuri de poveste. Sunt poveştile foştilor studenţi ai Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu care au reuşit să devină nume de referinţă, nume respectate şi apreciate în domeniile în care au decis să îşi desfăşoare activitatea după terminarea studiilor.

Proiectul este dezvoltat şi implementat cu ajutorul studenţilor ULBS de la diferite specializări, iar pentru studenţii de la Jurnalism, implicaţi în el, va constitui şi un prilej de formare şi de efectuare a practicii de specialitate.

Prima emisiune ULBS NEWS va fi prezentată miercuri, 17 martie, la ora 17:17.

“Proiectul ULBS TV este foarte important pentru Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Prezentarea ştirilor de interes pentru universitate, precum şi discuţiile cu oamenii care dau viaţă acestei instituţii, ori interviurile cu absolvenţii sunt ingredientele care vor face, sunt convins, ca acest proiect să fie unul de succes. În cadrul acestui proiect sunt implicaţi deja studenţi şi profesori de la mai multe facultăţi ale universităţii şi ne dorim să dezvoltăm echipa în viitor. Pe lângă beneficiile didactice şi de dezvoltare a culturii noastre organizaţionale, acest proiect are rolul de a ne apropia mai mult de comunitatea sibiană”, a declarat prof. univ. dr. ing. Adrian Pascu, prorector al Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc