Acasă SPORT UTA se îndreaptă spre vremuri mai bune

UTA se îndreaptă spre vremuri mai bune

sigla-utaLucrurile au început să se aşeze la UTA Arad, odată cu sosirea la Arad a omului de afaceri clujean, Adrian Marţian, care şi-a lăsat pentru o vreme deoparte afacerile personale, pentru a se concentra pe problemele legate de UTA.

S-a început cu priorităţile, astfel că datoria “Bătrânei Doamne” către jucătorul Hidişan a fost achitată.

Fostul jucător al “alb – roşiilor” a reclamat clubul la Comisia pentru Statutul Jucătorului, motiv pentru care UTA era ameninţată cu depunctarea.  Cu toate acestea, pentru a nu se trezi din nou reclamată la acestă comisie,  UTA mai trebuie să achite şi alte datorii către câţiva dintre foştii jucători.

În timpul discuţiilor ce le-a purtat cu jucătorii, alături de fostul preşedinte Giovani Cantanzariti şi Adrian Falub, Adrian Marţian le-a promis fotbaliştilor că până la finele acestei săptămâni vor primi salariile pe două luni, iar celelalte două salarii le vor primi înaintea începerii returului. Aceasta pentru că, după cum susţin oficialii arădeni, mai sunt trei săptămâni de pregătire şi au nevoie de jucători mulţumiţi, care să dea totul la antrenamente şi în jocurile de pregătire.

În ceea ce priveşte problema stagiului de pregătire centralizată, fiind foarte târziu, oficialii arădeni au decis să renunţe la plecarea în Antalya, urmând să opteze pentru un cantonament în Ungaria, cel mai probabil la Gyula, unde ar avea condiţii foarte bune de pregătire şi ar avea şi adversari pentru meciuri de pregătire.

Situaţia nu este foarte roză nici în ceea ce priveşte lotul de jucători, tehnicienii arădeni renunţând după retur la 12 fotbalişti, la acest moment, compartimentele cele mai ’subţiri’ fiind postul de portar şi atacul. Prin urmare, cei de la UTA având nevoie de 1-2 portari şi doi atacanţi.  Problema este că timpul presează, deoarece jucătorii de aparţin de alte cluburi nu mai pot fi transferaţi sau împrumutaţi decât până luni, 25 februarie. Aşa încât atenţia tehnicienilor arădeni se va îndrepta în special către jucători liberi de contract.

Unul dintre jucătorii pe care Adrian Falub şi l-a dorit este fostul golgeter al ligii secunde, Adrian Voiculeţ, care a fost ’pus pe liber’ de FC Bihor. Apreciat de Falub după jocurile de pregătire ca fiind bine pregătit, acesta a emis însă pretenţii exagerate pentru semnarea unui contract de joc, la primele discuţii cu oficialii arădeni. Drept urmare, dacă acesta nu va mai reduce din pretenţiile financiare, s-ar putea ca oficialii arădeni să renunţe la a mai ’bate palma’ cu el.

Tot pentru atac,  Adrian Falub şi l-ar mai dori în lotul UTA şi pe tânărul Cristian Monac, care a jucat în tricoul lui Rimini, în Liga a treia italiană, despre care spune că este tânăr, talentat şi (mai ales) arădean.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Cadourile devin plictisitoare? Iată 4 idei de cadouri de care soțul tău chiar se va bucura

Adesea, atunci când vine vorba de cadouri, este destul de simplu să alegi cadouri pentru femei, dar opțiunile sunt limitate în ceea...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: