Acasă ALERTA Vremea se va răci accentuat

Vremea se va răci accentuat

Vremea se va răci accentuat în intervalul 5 – 8 noiembrie în Banat, Crişana, Maramureş şi la munte, iar în celelalte regiuni temperaturile vor scădea până la valori normale pentru această perioadă, potrivit prognozei întocmită de către Administraţia Naţională de Meteorologie pentru intervalul 5 – 19 noiembrie 2012.

În Vestul ţării, în primele trei zile, temperaturile vor marca o scădere accentuată. Între 5 şi 8 noiembrie, temperaturile maxime vor coborî până la aproximativ 8 grade, iar minimele nocturne vor scădea spre 1…2 grade.

În intervalul 9 – 13 noiembrie vremea se va încălzi uşor, iar apoi, până în 19 noiembrie, valorile termice vor avea tendinţa de scădere uşoară de la o zi la alta. Ploi mai importante cantitativ se vor semnala în intervalul 5 – 6 noiembrie, iar cele în general slabe vor avea probabilitatea de producere între 9 şi 18 noiembrie.

În Crişana, până pe 8 noiembrie, mediile termice vor marca o scădere accentuată, cu temperaturi maxime de 10 grade şi minime nocturne de 2 grade. Va ploua în intervalul 5 – 6 noiembrie, iar cu începere din 9 noiembrie şi până în 18 noiembrie, zilnic vor fi posibile ploi slabe.

La munte vremea se va răci accentuat între 5 şi 8 noiembrie, iar mediile temperaturilor maxime vor scădea până la aproximativ 2 grade.

În intervalul 9…19 noiembrie acestea se vor situa între 3 şi 6 grade. Începând cu 7 noiembrie, minimele termice vor fi preponderent negative. Cele mai coborâte valori se vor înregistra între 7 şi 13 noiembrie (-6…-4 grade).

Ploi slabe şi moderate cantitativ se vor semnala în intervalul 5 – 6 noiembrie. Între 9 şi 18 noiembrie vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Ninsorile se vor semnala cu precădere la altitudini de peste 1.700 metri.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

FOTO ȘTIREA TA: Trotinetele electrice din Alba Iulia, lăsate la voia întâmplării prin oraș, la doar o zi după ce au fost aduse

Un comunicat al Institutului Național de Statistică transmis cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății arată că românii au o speranță de viață cu...

VIDEO: Marea de gunoaie de pe malul râului Ampoi, lângă Alba Iulia. Resturile menajere și molozul au devenit parte din ”peisaj”

Noi imagini cu gunoaiele de pe malul râului Ampoi, aproape de Alba Iulia, au fost trimise pe adresa redacției. O cititoare Alba24 a...

Școala va începe în data de 13 septembrie. Precizări despre structura anului școlar 2021-2022

Noul an școlar va începe în această toamnă în data de 13 septembrie, conform unui ordin de ministru. Dacă principalii parteneri de dialog...

Cinci greșeli identificate de un nutriționist, legate de alimentația românilor: Mâncăm mult și prost

Un comunicat al Institutului Național de Statistică transmis cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății arată că românii au o speranță de viață cu...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: