Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA Vreți cărți școlare ieftine? Le găsiți la Biblioteca din Deva

Vreți cărți școlare ieftine? Le găsiți la Biblioteca din Deva

Dacă sunteți în căutarea unor manuale sau cărți școlare și vă îngrijorează prețul acestora, ei bine vă invităm între 30 septembrie  și 30 octombrie la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva pentru a cumpăra cu preț redus cărți editate de către Editura Didactică și Pedagogică din București

Standul de carte cu vânzare al edturii bucureștene este accesibil publicului la Secția de Artă și Carte Franceză a Bibliotecii, iar prețurile de vânzare sunt cu până la 20% mai mici decât în mod normal. Cei doritori să cumpere o carte cu preț redus sunt așteptați zilnic, între orele 10 și 18, iar sâmbăta între 9 și 14.

Editura Didactică și Pedagogică este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate edituri românești, un nume consacrat în domeniul cărții școlare de toate nivelurile. Prezența lor aici și prețurile semnificativ reduse la care se vând cărțile editate de către dânșii sunt un semn de apreciere pentru orașul și județul nostru, pentru publicul iubitor de carte și pentru fiecare părinte care are copii aflați în sistemul educațional. Mai mult, se știe foarte bine că această editură se află în topul preferințelor nu doar ale elevilor și studenților, dar și ale cadrelor didactice de toate nivelurile. Sperăm ca la început de an școlar inițiativa noastră să fie de un real ajutor pentru părinți, elevi și cadre didactice deopotrivă, a spus pentru stiridinvest.ro  Sebastian Bara, directorul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu”.

Editura Didactică și Pedagogică s-a înființat în urmă cu peste 60 de ani, în 1951. Este o editură care s-a impus prin înalta ținută calitativă a cărților, a hărților și atlaselor apărute în fiecare an. Profilul de bază este format din manuale școlare, auxiliare, materiale didactice, la care se adaugă o bogată literatură tehnico-științifică, beletristică, carte pentru copii și tineret. Începând din anul 2000, Editura Didactică și Pedagogică deţine acreditare din partea CNCSIS, publicând numeroase lucrări destinate învăţământului superior.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă...

Măsuri decise de CJSU Alba pentru comunele Noșlac și Sohodol. Ce restricții trebuie respectate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a decis miercuri măsuri pentru comunele Noșlac și Sohodol. Acestea intră în vigoare de joi, 22...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: