AcasăSPORTACS Poli, fără succes şi gol marcat în 2013

ACS Poli, fără succes şi gol marcat în 2013

acs_poli_zrenianin_TS007-640x426

Echipa pregătită de Valentin Velcea n-a găsit încă drumul spre victorie în noul an. Şi, implicit, nici spre gol. După 0-1 pe  terenul rivalei din Arad, timişorenii au remizat 0-0, acasă, cu CS Mioveni, la capătul unui meci în care numărul ocaziilor de poartă a fost direct proporţional cu cel al fanilor ce au ales să îndure frigul pe Bega.

În faţa unui stadion gol, în care s-au regăsit, cu indulgenţă, 200 de fani, alb-negrii au oferit din nou o reprezentaţie nedemnă de o echipă ce vrea să promoveze la finele sezonului. Chiar dacă au beneficiat de un cantonament în Antalya şi

de o sumedenie de partide de verificare, Bălace şi compania au rămas încă datori la capitolul fotbal. Fără gol în partida de la Arad, bănăţenii au încercat de prea puţine ori şi poarta vizitatorilor din Argeş, chiar dacă în teren s-au regăsit, printre alţii, Dina, Ovidiu Petre sau Poparadu. Din contră! Au fost chiar aproape de a pleca din nou capul, după ce oamenii lui Flavius Stoican au irosit două oportunităţi bune de a marca, în prima parte. Singurele demne de luat în seamă de altfel, după un joc extrem de plictisitor. ACS Poli rămâne pe doi însă ratează şansa de a micşora ecartul pe care îl au braşovenii de la Corona, învinşi duminică pe terenul celor de la FC Bihor.

“Au fost mingi aruncate. În ultimile cinci minute am schimbat tactica, trebuia sa sărim peste apărare.

Cu puţină atenţie puteam să înscriem un gol. Nu pot să spun că sunt mulţumit sau nemulţumit. Suntem în grafic. Rezultatul e echitabil. Nu e mult, cinci puncte prin conjunctura rezultatelor. Sincer voiam să nu pierd cu UTA şi să bat Mioveniul, am făcut invers. Încrederea pe care o au jucătorii în ei e prea mică, trebuie o încredere mai mare. Campionatul se joacă, ne continuăm drumul. Există această interferenţă în etape, e greu să-ţi găseşti ritmul. La meciul acesta cei care au intrat au adus un plus, de altfel ca efort toţi au fost un plus dar s-au făcut erori. Şi pe degajările noastre s-au creat ocazii”, a spus, la final,  antrenorul lui ACS Poli.

ACS Poli: Pap – Sakir, Petrovic, Şeroni, Bălace – Dobricean (50’ Boştină), Ov. Petre (cpt.), Poparadu (52’ Trandu), Nanu – Boldea, Dina (75’ Enciu)
Antrenor: Valentin Velcea

CS Mioveni: Ciucă – Cotigă, Olteanu, B. Stoica, Dragu – Mazilu (cpt.)(83’ Dumitrache), Năstăsie (69’ Pasăre), Dragalina, I. Stancu – Biceanu, Arnăutu (54’ Ayza)
Antrenor: Flavius Stoican

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc