AcasăSTIRIAsociația Patronală a Industriei de Software și Servicii oferă cursuri IT gratuite

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii oferă cursuri IT gratuite

[ad_1]

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, anunță extinderea programului TechTalent Growth, prin care oferă angajaților companiilor din țară cursuri IT gratuite.

Începând de astăzi, la cursurile IT organizate de ANIS prin programul TechTalent Growth, companii din diferite domenii de activitate, indiferent de dimensiune, dar cu potențial de inovație, își pot înscrie angajații pentru perfecționare în următoarele domenii: programare (DevOps și Java), web design, administrare de baze de date, DPO.

Noua listă a CAEN-urilor eligibile este menționată pe site-ul ANIS.

Companiile care decid să înscrie angajați la cursurile IT gratuite trebuie să aibă sediul principal sau secundar din afara Bucureștiului și a județului Ilfov. Participanții la cursuri trebuie, de asemenea, să fie angajați cu contract de muncă, integral sau parțial la compania ce aplică la acest program.

Cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman, TechTalent Growth (POCU/464/3/12/128239) se derulează în perioada 2020-2021, dar înscrierile la cursuri se poate face doar până la finalul lunii aprilie. Companiile pot selecta pentru angajații lor unul dintre cele cinci cursuri disponibile în program, respectiv: Programare (DevOps și Java),  Baze de Date, Web design, toate la nivel avansat, și un Curs de formare Data Protection Officer (DPO). Toate cursurile sunt certificate ANC.

Cursurile se desfășoară online, fiind susținute de formatori cu o vastă experiență în trainiguri și cursuri IT. Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Noile criterii de eligibilitate TechTalent Growth

Programul se adresează companiilor din toată țara – cu excepția București și Ilfov –, indiferent de dimensiune, care se încadrează într-unul dintre domeniile de activitate corespunzătoare codurilor CAEN de AICI.

Un angajat poate participa la un singur curs. De asemenea, este încurajată participarea persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani.

Informații suplimentare referitoare la durata fiecărui curs în parte, agenda și curricula acestora, precum și formularul de înscriere se regăsesc pe pagina: https://anis.ro/techtalentgrowth/. Pentru a afla mai multe detalii despre cursuri, cei interesați se pot înscrie în prealabil la webinariile organizate de ANIS aici.

###

Despre ANIS

23 ani de activitate în România. Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

Peste 140 de membri. În cadrul ANIS sunt reunite atât companii mici, cât și multinaționale, firme cu capital românesc sau străin, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național.

Peste 46.000 de angajați. Membrii ANIS generează un număr semnificativ de locuri de muncă înalt calificată în societate.

Peste 3,4 miliarde de euro cifra de afaceri. Veniturile anuale cumulate ale membrilor, plasează ANIS în zona actorilor cheie în ceea ce privește amprenta economică pe plan local. Pentru mai multe informații, accesați pagina Asociației – www.anis.ro.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc