AcasăSTIRIARADComunitatea arădeană sprijină performanța

Comunitatea arădeană sprijină performanța

Performanța în artă, științe exacte, științe umaniste, sport, șah, dans și teatru din Arad a fost premiată la finalul săptămânii, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Teatrul „Ioan Slavici”.

Cei mai buni elevi ai Aradului au primit diplome, premii în bani totalizând 11.000 euro, cărți și multe alte surprize de la organizatori și sponsori în cadrul galei premiilor olimpicilor, evenimentul fiind intitulat: „Comunitatea arădeană sprijină performanța”.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Sfântul Martin din Arad care a reușit să mobilizeze agenți econonomici din Arad ce au contribuit la fondul de premiere.

Deasemenea cele două universități arădene, Universitatea „Aurel Vlaicu” și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” au asigurat premii în cărți și 20 burse pentru cei care doresc să studieze în una din cele două universități.Fiecare premiant a primit 400 lei iar în cazul echipelor și trupelor performere fiecare membru a fost premiat cu 200 lei.

Premiile au fost înmânate de către reprezentanți ai instituțiilor partenere, Inspectoratul Școlar Județean Arad, CSM Arad, UAV, UVVG precum și personalități ale lumii culturale și sportive arădene, iar aplauzele au venit din partea publicului care a umplut sala Teatrului „Ioan Slavici” din Arad. Moderatorul evenimentului a fost actorul arădean și directorul teatrului, Bogdan Costea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc