AcasăSTIRIIarnă grea. În Maramureș cursurile școlare au fost suspendate

Iarnă grea. În Maramureș cursurile școlare au fost suspendate

Cursurile şcolare în nouă localităţi rurale şi urbane din judeţul Maramureş sunt suspendate joi şi vineri, 17 şi 18 ianuarie, ca urmare a efectelor iernii dificile, a decis Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit miercuri seara.

Prefectul Vasile Moldovan a precizat pe pagina sa de Facebook că sunt suspendate cursurile şcolare în municipiul Baia Mare (grădiniţe, şcoli gimnaziale, licee, colegii), Grădiniţa cu Program Prelungit nr.2 Baia Sprie – Structura Grădiniţa cu Program normal nr.4, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Târgu Lăpuş, Şcoala Gimnazială Ardusat, Şcoala Gimnazială „Regina Elisabeta” Băiuţ, Şcoala Gimnazială Băseşti, Şcoala Gimnazială „Ion Popescu de Coaş” Coaş, Şcoala Gimnazială „Petofi Sandor” Coltău şi Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lupan” din comuna Groşi.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a luat act de faptul că din cele 47 de unităţi de învăţământ cu personalitate juridică de pe raza municipiului Baia Mare, 45 de unităţi au solicitat şi au aprobat în Consiliul de Administraţie al unităţilor de învăţământ suspendarea cursurilor. Totodată, şi celelalte unităţi de învăţământ din judeţ au respectat procedura şi au solicitat suspendarea cursurilor.

Conform aceleiaşi surse, pentru aceeaşi perioadă sunt suspendate cursurile, în continuare, la Colegiul Economic „Pintea Viteazul” din oraşul Cavnic şi Şcoala Gimnazială Vima Mica, structura Aspra.

De asemenea, a fost prezentată propunerea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Baia Mare de suspendare a cursurilor pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Toate propunerile de suspendare a cursurilor au fost aprobate, a menţionat prefectul Vasile Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc