AcasăSOCIALInaugurarea loturilor 3 și 4 din Autostrada Lugoj-Deva, amânată cu 7 luni

Inaugurarea loturilor 3 și 4 din Autostrada Lugoj-Deva, amânată cu 7 luni

Loturile 3 si 4 din Autostrada Lugoj-Deva, care aveau ca termen de finalizare a lucrărilor data de 27 mai, ar putea fi inaugurate abia în luna decembrie, scrie site-ul economica.net.

„În prezent contractele se află în perioada de execuție. Stadiul fizic aferent lotului 3 al autostrazii Lugoj – Deva este de 43.08%, iar cel aferent lotului 4 este de 44.70%. Estimăm că lucrările aferente lotului 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj – Deva se vor finaliza în luna decembrie 2016”, au spus reprezentanții Companiei Naționale de Autostrazi și Drumuri Naționale din România, citați de economica.net.

Ei au precizat că finalizarea loturilor 3 și 4 din cadul Autostrăzii Lugoj – Deva este condiționată de finalizarea procedurii de realizare a ecoductului de la km 57+710, definitivarea solutiei tehnice în zona carierei Branișca si de autorizația de construire pentru secțiunile C și D din cadrul lotului 4. Ecoductele sunt supra sau subtraversări ale autostrăzilor, în cazul de faţă tuneluri care, pentru această secţiune de drum, au fost impuse de autorităţile de mediu pentru a permite circulaţia urşilor în zonă.

Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva are o lungime de 21 de kilometri, valoarea acestui proiect fiind de 580 de milioane de lei. Lucrările au fost începute în noiembrie 2013, fiind derulate de asocierea Teloxim Con SRL – COMSA SA – Aldesa Construcciones SA – Arcadis Eurometudes SA.

Lotul 4 din Autostrada Lugoj-Deva are o lungime de 22 de kilometri și o valoare a proiectului de 420 milioane de lei. Lucrările au fost demarate în noiembrie 2013 de către asocierea Tehnostrade – Spedition UMB.

Lotul 1 al acestui tronson, lung de 27 de kilometri, a fost inaugurat la finele lui 2013 iar la lotul 2, de peste 28 de kilometri lungime, stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la aproape 40%, conform datelor de pe site-ul CNADNR.

Sursa: economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc