AcasăSTIRIHUNEDOARAPremieră în România. „Transylvania Downhill”, etapă a Cupei Mondiale de downhill skateboarding,...

Premieră în România. „Transylvania Downhill”, etapă a Cupei Mondiale de downhill skateboarding, are loc în stațiunea hunedoreană Pasul Vîlcan

Stațiunea turistică hunedoreană, Pasul Vîlcan, găzduiește la finalul acestei săptămâni – în premieră în România – una dintre etapele Cupei Mondiale dedownhill skateboarding. „Transylvania Downhill” aduce în județul Hunedoara câteva sute de sportivi, pasionați și profesioniști ai acestui sport extrem.

Competiția se desfășoară timp de două zile, din 6 și până în 8 iulie, însă va fi urmată de o alta, respectiv un concurs de Freeride, care se va derula până în data de 14 iulie 2018, pe acelasi traseu.

Adrenalina va fi la cote maxime, în condițiile în care traseul hunedorean este recunoscut drept cel mai rapid traseu de downhill skateboarding din lume. Sportivii pot atinge viteze amețitoare, de peste 130km/h. Merită menționat și faptul că etapa din România a Cupei Mondiale de downhill skateboarding este singura unde urcările participanților sunt făcute cu telegondola.

Startul oficial al competiției va avea loc vineri, 6 iulie 2018, de la ora 9,00 din zona cabanelor situate în satul de vacanță de la Pasul Vîlcan. Organizatorii informează că accesul rutier în stațiunea Pasul Vulcan va fi limitat în perioada 6-14 iulie 2018, drumul fiind închis pentru circulație, zilnic între orele 09:00 – 13:00 și 15:00 – 19:00. Accesul în stațiune, pe perioada desfășurării competiției se poate face însă lejer și elegant cu telegondola. Aceasta va funcționa în fiecare zi, pe toată durata competiției, începând de vineri, 6 iulie, zilnic de la ora 8,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc